2777
2789

دوستان نظرکسایی که تجربه دارن خیلی مهمه برام.خانواده همسرم خونه دوطبقه دارن و یه پسر مجرد که ازهمسرم بزرگتره.اونابخاطراینکه برادرهمسرم طبقه بالاس البته شرایط ازدواجش تکمیله وخونه هم داره میگن شما باید بیایید طبقه بالا که برادرهمسرم بره وفکربیوفته ومجبور شه زن بگیره.درحال حاظرمستاجریم و صاحبخونه تماس گرفته و پول پیش خواسته.باشناختی که ازخانواده همسر دارم مادرشوهرم انتظارکلفتی داره من اصلادوسندارم برم ولی شرایط دست به دست هم داده که بریم نظر شما هاچیه چکارکنم😭😭

این کارم نکن هررگز  حت اگر انتظار کلفتی هم ندارن نرو  دوری و دوستی  بجنگ ارزششو دا ...

تروخدا چجوری؟ وام اگه بگیریم ماهی 4تومن قسطش میشه به علاوه اجاره خونه.فقط یه راه اونم ماشین یفروشیم.من میدونم سرنوشتم خوب نمیشه تواون ساختمون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تروخدا چجوری؟ وام اگه بگیریم ماهی 4تومن قسطش میشه به علاوه اجاره خونه.فقط یه راه اونم ماشین یفروشیم. ...

همسرتون منطقیه؟ 

اگر هست باهاشون صحبت کن 

اگر تلاشت نتیجه نداد 

دل بسپار به خدا 

و اگر یه درصد رفتی اونجا قبلش برای همسرتون شرط بذارید 

همسرتون منطقیه؟  اگر هست باهاشون صحبت کن  اگر تلاشت نتیجه نداد  دل بسپار به خدا&nb ...

تا حدودی.ولی اونا اصلا شرط حالیشون نمیشه.ما 6ماهی میشه ازدواج کردیم دیروز خونه مادرشوهرم بودیم دخترعمه همسرم گفت چرا هرچی دعوتتون میکنیم نمیاین اینجا یا به مادربزرگ سر بزنید.منظورش مادربزرگ همسرم.یعنی فک کن مادرشوهرم بهمون نگفته کسیم دعوتمون کرده.خیلی هفت خطه دوسندارم برم شراکتش😭

دیگه نظر مارو میخواهی چیکار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه شوهرت پشتته نرو......اصلا نرو........اگه وابسته خانوادشه که هیچی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دیگه نظر مارو میخواهی چیکار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه شوهرت پشتته نرو......اصلا نرو........اگه وابسته خانواد ...

تجربه شراکت داری؟ خودشم دوسنداره انگار ازشون میترسه😥

شیشه نزدیکتر از سنگ ندارد خویشی هر شکستی که به هرکس بخورد از خویش است ، چشماتو بشون تا خودت نخواهی و اجازه ندی هیچ کس نمیتونه ازت سو استفاده کنه پس با درایت و صبر و آگاهی برو و مدیریت کن 

شیشه نزدیکتر از سنگ ندارد خویشی هر شکستی که به هرکس بخورد از خویش است ، چشماتو بشون تا خودت نخواهی و ...

درایت در برابر اون مادر دختر نمیدونی چقد سیاست دارن ازالان میگه بیا میخام خونمو بدم دستت برم مسافرت

بقول بابا بزرگم میگه ، بغضی وقتا ادم باید دم کو.....ن خرم ماچ کنه . منظورم اینه که چاره ای نداری ، تازه کمک کردن چیزی از ادم کم نمیکنه ، به جنبه مثبتش فکر کن ، پول پیش و کرایه دیگه نمیدین . من باشم قبول میکنم

شب خوش🌷