2777
2789

شش سال پیش تمام خرج عروسی و حتی غذای پاگشا و همه رو شوهرم انجام داد، مدیون تک تکتون باشم قرونی از جیب این خانواده برای عروسی پسرشون دراومده باشه، شوهرم برای عروسی ماشین زیرپاشو فروخت تالار گرفت به این امید که پول تالار جبرانش میکنه، هدیه تالارو نزدیک سی میلیون شد اون موقع پدرشوهرم برداشت به ما دوونیم داد فقط، توی این مدت هروقت یادم میاد دلم آتیش میگیره، اصلا نمیتونم هضم کنم، همون موقع ماشین میگرفتیم الان سیصد چهارصد شده بود، اینم بگم برای بچه های دیگه ش انقد ناخن خشک نبود ولی انگار به ما رسید آسمون تپید

ریپ نزن نمیخونم 😑

نه والا نمیتونم فراموش کنم 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجور ک گفتی مشخصه شوهرت ادم خودساخته ای هست رو پای خودشه و حمایتت میکنه

گذشته رو فراموش کن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

من هم شرایط مشابهی داشتم و صفر تا صد زندگیمون از جیب همسرم بود حتی کادوی سرعقد و عیدی و شب چلگی و پاگساو.... همه رو خود همسرم مبخریدن 

ولی خدایی پول هدیه تالارو دیگه مال خودمون بود 

خود همسرم دوست نداشت کمک بگیره چون میگفت خودم از عهدش برمیام پیرمرد پیرزن گناه دارن 

و منم راضی ام کاملا، نه توقعی داشتم ازشون و نه منتی سرم هست خداراشکر 

بینمونم همیشه احترام ودوستی بوده 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

والا ایراد از شوهرته که پولو داده

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

همه همینن من یکی هیچ وقت فراموش نمیکنم 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
شوهرت چرا داد میگف برا خودمه ماشین فروختم 

شوهرم گفته بود بعد اونا گفتن قراره ما بریم عروسی کادو رو برگردونیم ، انگار خودشون خرج عروسی گذاشته بودن که این حرفو زدن

ریپ نزن نمیخونم 😑