2777
2789
عنوان

با ادم دهن لق چی کار کنم 😭😭

189 بازدید | 10 پست

برادرم اصلا کلا با من مشکل داره با من دشمنه همه چی را هر چیزی را میبینه میره کف دست دیگران می ذاره اصلا پشت من نیست اخرشم که باهاش یعی دعوای درست و حسابی می کنیم اونم من را گرفت حسابی زد که چرا بهش گفتم توی زندگیم دخالت می کنی هر کاری می کنم میری به دیگران میگی من دوست ندارم خواهرم و فامیل بدونن چی کار می کنم چی کار نمی کنم واقعا خوش به حال دیگران که داداش ندارن یا یه داداش درست درمان دارن به خدا دیروز رفته بودیم مهمونی مامانم از پسر دایی پرسید که خواهرت گواهینامه شو گرفت اونم گفت که نمی دونم اون جاست از خودش بپرسین  یه جور بردار و خواهر با هم خوبن .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دکمه داره بهش میگن دکمه خاموشی اونو میزنی و دیگه قطع رابطه والا اولش سخته ولی بعدا مبگی راحت شد ...

توی یه خونه زندگی می کنیم اخه هنوز مجردم هر روزم به من متنک میزنه سر همین قضیه 

تنها راهش این هست از هیچی با خبرش نکنی و نذاری بدونه داداش منم همینه

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
مگه قراره حتما خونه جدا داشته باشی وقتی محلش ندی در حد سلام و علیک.کافیه

دعای مهر و محبت  که داخل اینترنت است میتونم به خانوادم بدم که کمتر با من دشمنی کنن یا فقط این دعا برای ازدواج و شوهر جواب میده ؟؟