برادرم اصلا کلا با من مشکل داره با من دشمنه همه چی را هر چیزی را میبینه میره کف دست دیگران می ذاره اصلا پشت من نیست اخرشم که باهاش یعی دعوای درست و حسابی می کنیم اونم من را گرفت حسابی زد که چرا بهش گفتم توی زندگیم دخالت می کنی هر کاری می کنم میری به دیگران میگی من دوست ندارم خواهرم و فامیل بدونن چی کار می کنم چی کار نمی کنم واقعا خوش به حال دیگران که داداش ندارن یا یه داداش درست درمان دارن به خدا دیروز رفته بودیم مهمونی مامانم از پسر دایی پرسید که خواهرت گواهینامه شو گرفت اونم گفت که نمی دونم اون جاست از خودش بپرسین یه جور بردار و خواهر با هم خوبن .....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تنها راهش این هست از هیچی با خبرش نکنی و نذاری بدونه داداش منم همینه
می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟ در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر