2777
2789

بچه ها تروخدا گذارش نزنین بخدا راست میگیم الان کلیم استرس گرفتم نمیدونم چیه

چند وقت پیش با شوهرم رابطه از پش....داشتم بعد فرداش خیلی جاش درد میکرد سوزه میکرد در حدی ک بلند نمیتونستم بشم بدجور بودم وقتی جاشو چرب کردم بهتر شدم...الان چند وقت میگذره هیچ مشکلی ندارم جز اینکه ی چیز کوچیک اندازه نخود کوچیکتر کنار مقع...وفقط خارش دارم وکمی سوزش تو نت سرچ کردم کلی درباره تبخال تناسلی گفت استرس دارم الان یعنی تبخاله بواسیره چیه من فک میکردم جوشه یا زخمه چیزیه چیکار کنم الان قلبم دراره میاددهنم

پمادگیاهی رکتول بزن.

انتی همورییده

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.