2777
2789
عنوان

کیا حوصلشون سر رفته

314 بازدید | 79 پست

بیاین صحبت کنیم

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

سلوم☺️😂

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلوم☺️😂

سیلام😃

تو هم حوصلت سر رفته

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

من ۷ درصد شارژ دارم فقط 

این تاپیک جواب زن سابق چی ...بودم

مسخره بود  

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

سیلام😃 تو هم حوصلت سر رفته

اره داشتم کتاب میخوندم اومدم اینجا 😁

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
چی بگیم؟؟ 

نمیدونم 

🤔

یه چی وحشتناک بتعریف

سلام سلام صد تا سلام 😄

سلام به روی ماهت

نمیدونم  🤔 یه چی وحشتناک بتعریف

وحشتناک !!

این که پسرم از ساعت دو ظهر قراره بخوااابه 

ولی همو بیداره و قلت میزنه توی جاش 😭

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️