2777
2789

سلااااممم خانوما بالاخره بعد از این همه تاپیک گلزار مادرشوهر خواهرشوهر پدر شوهر و الا ماشالله گفتم یه تاپیک آموزنده هم بزنم و از تجریباتم بگم بهتون . قبل اینکه شروع کنم بگم بهتون ک بعد از استفاده از هر ماسکی ک گفتم حتما حتما باید آبرسان بزنید و اینکه تو افتاب هم ک میرید حتما حتما ضد افتاب بزنید چون وقتی این ماسکارو میزنید صورتتون سفید میشه و میرید تو آفتاب باز سیاه میشه

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......
عزیزم چرا این همه تایپیک زدی بگو دیگ 

والا یکی بیشتر نمیخواستم بزنم اینترنتم خیلی ضعیفه هی میزدم هی نمیشد نگو همش ارسال شده

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.