2777
2789
عنوان

شماباشین کمک میکنین ☹☹☹

67 بازدید | 15 پست

من یه برادردارم ۶سال ازم بزرگتره چندین بارتومشکلاتم ازش کمک خواستم کمک نکردکه هیچ کلاعین خیالشم نبودچن روزیه به من وهمسرم گیرداده برای وامم ضامن پیداکنین همسرمم گفت نمیتونم اصلاکسیوندارم بیادداره میتونه جورکنه ولی بابت قبلناازش جوریی دلگیره دیروزم گفت توخوشی هایادش نمیفتیم الان یادش افتاده خواهرداره حالاشمابودین کمک میکردین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادرمه چون 

منم خواهرش بودم واقعاکمکم نکردماشین خواستیم بخریم ازش حتی ۱تومن هم بهمون تخفیف ندادرفت به یه غریبه تخفیف دادبه چک فروخت پول پیش خونم دستش بودازبس ندادآخرش بابام ازجیب خودش دادبازم کمکش میکنی؟؟؟

ببخشید ولی اون موقع که شما نیاز داشتید واون به یورش گرفت هممم شما خواهر بودید  غریبه نبودید

بخدابه پولم واقعانیازداشتم یه ماه ماروعلاف کرددیدم آقاداره براخونش وسایل میخره تاپول مارونده