2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنین فراموشش کنم

59 بازدید | 13 پست

عاشق یکی شدم ۹ ماهه یه روز خوش باهاش ندیدم 

هیچیشم به من‌نمیخوره موندم واسه چی انقد تو کفشم

در حدی که حس میکنم واسم دعا گرفتن و طلسمم کردن خانوادش

هوس بازه دروغگوعه اهمیت نمیده

خیلیم ازش سر ترم

نه خودم نه هیشکی باورش نمیشه که من اینجوری مجذوب یکی شده باشم، اونم کسی که اصن آدم نیست

توروخدا راه حلی مشاوری ذکری هرچی میدونید بگید میخوام از این باتلاق دربیام

باید حذفش کنی و درد بکشی این یه وابستگیه مثل اعتیاد همینطوری راحت نمیتونی دل بکنی

پس دردش رو قبول کن یه چند مدت بگذره حالت خوب میشه

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چله بگیر سوره بقره خیلی زیاده ولی میتونی بخونی  تقسیمش کن تو ۴٠روز از خدا با تمام وجودت بخا ک ...

لطفا اگه چله ی دیگه ای هم میشناسی حتما بهم‌بگو

همشو باهم میخوام بگیرم کمکم کنه

باید حذفش کنی و درد بکشی این یه وابستگیه مثل اعتیاد همینطوری راحت نمیتونی دل بکنی پس دردش رو قبول ک ...

ازش جدا میشم واسم راحته بهش خیلی فکر نمیکنم ولی باورت نمیشه بعضی شبا میاد تو خوابم نه خواب معمولی،قشنگ فول اچ دی یجوری که تشخیص خواب از واقعیت برام سخت میشه

ببین عزیزم تو یه چله رو شروع کن همشو باهم نگیر سوره بقره جوریه ک هردعایی رو هم باطل می‌کنه بلند بلند بخون تو خونه تا ۴٠روز 

شاید وسطاش حالت بد شه ک عادیه 

انشالله خدا کمکت کنه

ازش جدا میشم واسم راحته بهش خیلی فکر نمیکنم ولی باورت نمیشه بعضی شبا میاد تو خوابم نه خواب معمولی،قش ...

من اینو تجربه کردم بخاطر همین این پیشنهاد دادم باورکن بعضی وقتا فقط زمان حلال این دردهاست

من اینو تجربه کردم بخاطر همین این پیشنهاد دادم باورکن بعضی وقتا فقط زمان حلال این دردهاست

امیدوارم

هر کس دیگم میاد سمتم هرچقدرم خوب و خفن باشه اصلللاااا به دلم نمیشینه

امیدوارم هر کس دیگم میاد سمتم هرچقدرم خوب و خفن باشه اصلللاااا به دلم نمیشینه

طبیعیه باورت میشه من دوسال گذشته و نتونستم کسی رو وارد قلبم کنم یعنی اینجوری الان خوشحالترم باورکن بعضی وقتا تنهایی بیشتر می‌چسبه تا این آدمای سمی رو به زندگیمون راه بدیم