2777
2789
اگر حد و حدود خودشون رو بدونن و مزاحمت ایجاد نکنن یا حرف ناشایست نزنن که ایرادی نداره تازه اگه منطق ...

من منظورم کلا ک چه حالی دارن بخونن. بود من خیلی خستم همیشه زپرم میاد🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد دیدم تاپیکای اینجوری ولی پستی نذاشتم...اما دیدم شما قدیمی هستی گفتم پستی بزنم...سوالتون کمی عجی ...

فتبارک الله به این قدرت قلم 

پسرم لطفا به بنده درخواست دوستی ندین شرمسارم ولی معذورم از قبول کردنش چون تعلیق میشم 

راستش درسته این سایت ب هدف دیگه ای تاسیس شده و چندین ساله فعالیت داره ولی الان تبدیل شده به یه سوشال مدیا برای نظر خواهی و همدلی  و همه سوالاشون رو میپرسن  

میدونم سایت های دیگه ای هم هست ک مربوط به آقایونه ولی باید قبول کنیم کیفیت و جامعه آماری بالای  اینجا رو نداره  

من بشخصه با حضور آقایون اینجا مشکلی ندارم چون خود سیاست نی نی سایت مشکلی نداره 

ولی در مورد اینکه این آقایون تو بعضی از تاپیک هایی ک کاملا مرتبط به مسایل خانوماس شرکت میکنن ب فرهنگ و میزان شخصیت خودشون ربط داره  و اینکه اجازه ثبت نام برای آقایون تو نی نی سایت نباشه دلیل نمیشه اونا تاپیک هارو نبینن

حضورشون تو بعضی از نظر خواهیا واقعا لازمه همین امروز یه آقا ب من یه سایت معرفی کرد ک شاید هیچ وقت یه خانوم نمیتونست همچین کمکی بمن بکنه 

و از همه مهم تر سایت پشت خانوماست و با کوچکترین اشتباهی قطع کاربری می کنه آقایون مزاحم رو 

والابخدامن ک نگفتم مزاحمت گفتم حوصله خوندن دارین

من کلمه مزاحمت رو بکار نبردم...گفتم عجیب...چون واقعا منهم نمیدونم نیت و تفکر دیگرون چیه که بتونم درست جواب بدم......من زیاد به اینجا سر نمیزنم...اما بنظرم این سایت جو جالبی داره که تقریبا در فضای مجازی کمتر میشه دید طبیعتا منظورم از این حرف هم محتوا و مطالب تاپیکها نیست...