2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حوصلم سر میره میام توسایت های دیگه که مردونه هم هستن هستم ولی اینجا  بهتره ار همشون بیشتر تاپیک های کنکوری میرم

پسرم لطفا به بنده درخواست دوستی ندین شرمسارم ولی معذورم از قبول کردنش چون تعلیق میشم 

اکثریت مریض جنسین ک کمین کردن واسه دیدن تاپیک های آنچنانی تاببینن کی ی کامنت باحال می‌ذاره تابپرن خصوصیش لاس بزنن فقط نذارین ب هدفشون برسن اینامریضایی هستن ک حتی ازچت هم لذت میبرن

Dunyada olumden baskasi yalan

به نظرم اصلا این سایت زنونه نیست

درسته خانوما بیشترن و اسم سایتم خیلی تابلوئه..البته برای خانوما هم تابلوئه

ولی اصلا دلیل نمیشه زنونه باشه اینجا کاملا عمومیه

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲

اگر حد و حدود خودشون رو بدونن و مزاحمت ایجاد نکنن یا حرف ناشایست نزنن که ایرادی نداره

تازه اگه منطقی نگاه کنیم به قضیه...اینجا میتونم با روحیات، خواسته ها، تمایلات خانم ها آشنا بشن و از تاپیکایی که بعضیاش پر از تجربه های زندگی مشترکه، برای بهبود روابط خودشون بهره ببرن 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
اگر حد و حدود خودشون رو بدونن و مزاحمت ایجاد نکنن یا حرف ناشایست نزنن که ایرادی نداره تازه اگه منطق ...

بنده حرف شما رو تایید میکنم

پسرم لطفا به بنده درخواست دوستی ندین شرمسارم ولی معذورم از قبول کردنش چون تعلیق میشم