2777
2789
عنوان

متفورمین کسی خورده تورو خدا

192 بازدید | 32 پست

من تنبلی تخمدان دارم و اضافه وزن 

دکتر برام نوشته روزی دوتا 

بچه ها کالری شماری سفت و سخت و پیاده روی با سرعت متوسط و کارهای خونه رو هم دارم 

حالا تو بیست روز سه کیلو نیم کم کردم 

میخوام ببینم برا متفورمینه؟ قطع کنم برمیگرده؟ 

رژیم و پیاده روی تاثیر داشته یا متفورمین

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بر نمیگرده. متفورمین آره لاغر میکنه. چون قند غذا زیاد جذب نمیشه دیگه

چقد لاغر میکنه؟ 

یعنی این سه کیلو نیم همش برا متفورمینه پس رژیمم چی🥹

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
دوتاشون. چون متفورمینم لاغر کننده است منم ۳ ماه مصرف کردم ولی در حد ۴ کیلو اینا کم کردم خودمم وزنم م ...

تو سه ماه ۴کیلو؟ پس خیلی ام لاغر کننده نیس 

برگشته؟ اخت میگن دوبرابر برمیگرده

آره با متفورمین ماهی 2/5کیلو کم کردم. بعد لاغری دیگه باید رژیمو رعایت کنی و شیرینیجات کم شه 

حتما بعد وعده ی غذایی متفورمین بخور در غیر اینصورت افت قند ممکنه بیاره

خوشبـختی همـــان لحظه ایـست ڪه احساس میڪنی خُـــدا ڪنارت نشسته و تو به احترامش از گناه فاصـله میگیـری 🌸🍃
من ۵ ماه روزی ۵ تا متفورمین می‌خوردیم  چاق هم شدم

جدی 

چرا انقد زیاد میخوردی 

آره با متفورمیت ماهی 2/5کیلو کم کردم. بعد لاغری دیپه باید رژیمو رعایت کنی و شیرینیجات کم شه  ح ...

رژیم و ورزش اینا نداشتی؟ 

الان برنگشتی به وزن قبلی؟ 

ببین شیرینی جات رو قطع کردی؟؟

اگه قطع کردی از اونه من الان شیرینی نمیخورم خیلی لاغر شدم در صورتی که همه چی میخورم.

ولی متفورمین هم لاغر میکنه پیاده روی و ورزش هم چربیهاتو کم میکنه

الان چند کیلویی؟؟

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
متفورمین روی اشتها اثر میذاره فقط

خب خداروشکر ترسیدم گفتم با زور کم کردم حالا برگرده روانی میشم که