2777
2789
عنوان

مادر شوهر عیب جوی من

1993 بازدید | 158 پست

من خاهرو مادر و فامیل و اشتا و شوهرم هیچکس انقد هر وقت منو میبیته عیب نمیزاره روم ک این میگه

یبار رنگت تیرس 

سیار زیر چشات گود رفته 

یبار بالا چشت پفه قیافت شبیه زنای زایمان کردس 

رنگت پریدس 

دارو چاقی میخوره صورتت چاق نیست پفه 

نمیدونم این چرا اونجاس چرا در اون بازه چرا در این بستس جرا نون اونجاس چرا این اونجوریه اون اینجوریه  ساییده منو چ کنممممممم خدااا من اصلا حال روحیم خوب نیست از دستش هر وقت میاد اعتناد بنفسمو میکوبونه میره همش جاریام ک رنگ و رو دارن میکوبونه سرم من پوستم سبزس

بچه ها تاپیک اخرمو گزارش بزنید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 لایکم کنین براتون حمد میخونم🌹

با اجازه اسی

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب دندون شکن بدین دلداری بدین یچی بگین🤒🤒🤒🤒

مادرشوهر من یه چیزیو خیلی تکرار می‌کرد بهش گفتم اعصابمو خورد میکنی از بس تکرار میکنی

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

بگو خودمون تو خونه اینه داریم

یا تو خودتم قبل از اینکه بگه مثلا بگو وااااای چرا زیر چشات اینجوری شده مادرجون.وحشتناک طورم‌بگو بهش بزار درک کنه حسی که بهت میده رو 😂

بگو سبزه مده.منو دوستام مجردیم تهرانیم هر ماه چهار بار میریم سولار رنگ‌ پوستمون برنز شه.سفیدارو میبینیم مسخره میکنیم شفته😁.سفید گوشتی لب قلوه ای.تپلی و شل دوست داره با ابروهای قاجاری لابد🤣

چی یادت بدم دخترم ۲۲سال پیش اومدم ازخودم دفاع کردم همونوتوهفته چندبارمیکوبن توسرم حالادیگه توهین مادرشونویادشون نیست دلت خوشه فقط بی محلی جواب میده وبس هرکی روزاول اجربختش شل باشه خونه مستحکمی ازآب درنمیادخلاص....

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
این ازون چنده هاس ک ی جی بگی ول کن نیست دیگه تا نگی غلط کردم

یبار با جدیت و محکم بهش بگو حد خودتو بدون احترام خودتو حفظ کن .الان بهت هشدار دادم .دفعه دیگه جور دیگه جوابتو میدم .خودشو جمع میکنه 

روش تجربه شده توسط من با مادر شوهر نفهمم