2777
2789
عنوان

عود کیست مویی؟

3568 بازدید | 13 پست

سلام خانما. یک ماه پیش عمل کردم و زخمم بسته شده بود که چند روز بعدش دوباره یه حفره وسط جای عمل ایجاد شده. درد و ترشح نداره. همه جای زخم خوبه جز همین قسمت که حفره داره. خیلی نگرانم. خودش بسته میشه یا عمل دوباره میخواد؟

گاهی لب‌های خندان از گونه‌های گریان بیشتر درد می‌کنند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حفره بسته نمیشه طبیعیه بعد عمل کیست مویی یه حفره خییییلی کوچیک تقریبا مثل نوک سوزن ایجاد میشه

آخه یه بار بسته شد بعد 3 روز دیگه دوباره باز شد

ببخشید میشه بپرسم کیستتون از کجا درومده بود؟

چه عملی انجام دادین؟

با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی
ببخشید میشه بپرسم کیستتون از کجا درومده بود؟ چه عملی انجام دادین؟

سلام. کیست مویی دنبالچه بود همون که قسمت خط باسن در میاد. عمل لیزر و باز بود چون بخیه نکردن، حدود یک ماه پانسمان عوض میکردیم

سلام. کیست مویی دنبالچه بود همون که قسمت خط باسن در میاد. عمل لیزر و باز بود چون بخیه نکردن، حدود یک ...

آها فکر کردم کیست تخمدان بوده

با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی

دختر من ۱۴ سالش بود که کیست مویی درآورده بود که فکر عملش منو خیلی اذیت میکرد که خداروشکر توسط دوستان با یه دکتر طب سنتی  بنام آقای دکتر  کاظمی آشنا شدیم که واقعا همه جوره کارش درست بود و حدودا تو‌ی چند دوره دخترمو درمان کرد که دیگه الآنم هیچ مشکلی نداره  شمارشو براتون میگذارم

09367461816