2777
2789

من ۲۳ سالمه یبار ک ۱۸ سالم بود رفتم یکی بکشم دکتر تعجب کرد گفت این دندونای یه ادم ۸۰سالس نه شمااا؛؛الانم کلی کشیدم؛؛ دوتا هم بتازگی کشیدن میخوان و چندتایی هم ترمیم مبخوان ولی ...پووول نیییس ک درست کنممم  چکنمم

من ۲۳ سالمه یبار ک ۱۸ سالم بود رفتم یکی بکشم دکتر تعجب کرد گفت این دندونای یه ادم ۸۰سالس نه شمااا؛؛ا ...

منم دکتر همینو بهم گفت ، کسیم ندارم ضامنم بشه برا وام خیلی از خودم بدم میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به دندون جنس خراب منم جنس دندونام خرابه ارثی

هرچی هزینه میکنم هرچی میرسم بهشون باز خراب میشن

الان ۱۰ تومن خرجشونه

قیمت ها هم که سر به فلک کشیده

باید سرمون بزاریم بمیریمممممممممم

عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤م‍‌‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌رم‍‌‍‌ از وق‍‌ت‍‌ای‍‌ی ک‍ہ ی‍‌هو ب‍ی‌دل‍‌ی‍‌ل ح‍‌ال‍‌م ب‍‌د م‍‌‍‌ی‍‌ش‍ہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺