2777
2789

من‌ بدم نمیاد ولی واقعا بی استعداد بودن فکر کن چند سال کنار چند تا بازیگر مطرح ایران بازی کنی هیچی یاد نگیری و مثل هویج باشی فقط طرز دیالوگ گرفتنشون تو پایتخت ۵ و ۶ چقدر مصنوعی و لوس معلومه با پارتی تو یه سریال اومدن و ماندگار شدن 

پرستار nicu
واقعا باعث تاسف برای کسانی که ابراز تنفر میکنن با قلب های سیاهشون اونم از دو تا بچه و خدا نبخشه او ...

عزیزم کسی که وارد یک رسانه ی بزرگ مثل تلویزیون میشه باید انتظار نقد هم داشته باشه دیگه.

همون طور که حق این رو داریم که از یک بازیگر با بازی عالی تعریف کنیم چرا اجازه اش رو نداریم از یک بازیگر ضعیف انتقاد کنیم؟

به هرحال بازیگری شغلیه که کاملا با میزان محبوبیت فرد مرتبطه و فرد مجبوره برای مورد قبول شدن در جامعه یک سری قوانین رو رعایت کنه و رفتار درستی داشته باشه چون نسبت به همه ی افراد جامعه مسئوله. مخصوصا نوجوون ها.

البته که نقد باید با لحن و الفاظ مناسب صورت بگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من‌ بدم نمیاد ولی واقعا بی استعداد بودن فکر کن چند سال کنار چند تا بازیگر مطرح ایران بازی کنی هیچی ی ...

مااااامااان تقصیییییر من نببببود تقصییییر نیییکا بود (با صدای سارا بخون )

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عزیزم کسی که وارد یک رسانه ی بزرگ مثل تلویزیون میشه باید انتظار نقد هم داشته باشه دیگه. همون طور که ...

دارین میگین با لحن درست

با لحن درست مشکلی ندارم

ولی یک عده از الفاظ تنفر و تمسخر امیز استفاده میکن

که باعث میشه مخاطب  کلامشون غرورش جریح دار بشه

من و شما داریم تو این جامعه زندگی میکنیم 

مثال بیارم براتون از دختر جوانی که مجری همین مملکت بود و همین قضاوت ها و الفاظ زننده همین تماشاگر و اهل کثیری از افراد همین جامعه افسرده اش کرد و با ابروش بازی کردن 

چی شد همین افراد جامعه تا مرگش ندیدن خیالشون راحت نشد

بعد شروع کردن وای چه ادم خوبی بود فلان مرده پرستی

انتقاد داری درست بگو واژه تنفر  و متنفرم ازش بکار نبر بنده خدا

همون طور که دوست داری همه باهات با احترام رفتار کنن با دیگران رفتار کن نه ابنکه پشت قاب فضای مجازی هر چی دلتون خواست بگید

تشکر گلم منم براتون حمد وصلوات میفرستم 

مرسی عزیزم 🥺❤️❤️❤️

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️