الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تایمی که می رفتم پیش روانشناس در طول هفته همه افکارمو تو نوت گوشی می نوشتم که آخرهفته جمع بندی کنم تو جلسه بگم، یعنی اگه بدونم یکی نوت گوشیم رو یا یکی از دفترهای یادداشتمو دیده، خفه ش میکنم از شدت عصبانیت😬
🤣🤣🤣ن بابا همینجوری خوبه منم ی بار بعد دعوا چقد چرتو پرت(دردودلامو) نوشتم بعد همونجوری صفحع ...
آخه گاهی لازمه آدم واقعا جایی داشته باشه برای تخلیه ذهنش؛ من عادت ندارم مشکلاتو با کسی مطرح کنم؛ مسایلمون همیشه بین خودمون میمونه؛ ولی گاهی رو دلم سنگینی میکنن می نویسم سبک بشم؛ ولی متاسفانه فراموش میکنم پاک کنم.
اره یعنی چ ک زن و شوهر حریم خصوصی دارن شوهرم جز من با کی میتونه آنقدر راحت باشه ک حریم خصوصی نداشته ...
به نظر من حریم خصوصی صمیمیت رو نقض نمیکنه؛ انسانها گاهی به خلوت نیاز دارن؛ اتفاقا حفظ حریم به نظر محبت رو بیشتر میکنه؛ بین همسرها؛ مادر و پدر با فرزند؛ همه