2777
2789
عنوان

همسرم رفته نوتهای منو تو‌ گوشیم خونده خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 73 پست
این دو تا کاملا از هم جدان متاسفانه تو فرهنگ ما ازدواج مخصوصا برای زن یعنی همه چیز ولی در حالت نرما ...

همسر من متاسفانه گاهی میره پیامهای منو به بقیه رو هم میخونه که سر این ماجرا، چند بار دردسر درست کرده؛ دعوا شده؛ این خیلی بده؛ بارها بهش گفتم ولی فایده نداشته؛ الانم دلخور شده؛ خیلی ناراحتم که ذهنیت بدی نسبت بهم پیدا کنه

همسر من متاسفانه گاهی میره پیامهای منو به بقیه رو هم میخونه که سر این ماجرا، چند بار دردسر درست کرده ...

وای چه بد 

برای بقیه خوندن که تهشه دیگه حتما باهاش جدی برخورد کن

🏃🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه بد  برای بقیه خوندن که تهشه دیگه حتما باهاش جدی برخورد کن

بله خیلی بده؛ مثلا همکار بهم پیام زده رفته خونده؛ چیزی با مامانم مطرح کردم خونده؛ گاهی به خاطر این مجبور میشم کل پیامکم رو از لیست حذف کنم؛ هرچی میگم یه مدت خوبه، باز میره سرک میکشه؛ فقط خدا رحم کرده فعلا منو تو نینی سایت کشف نکرده😣

یک بار خانوادم یادشون رفته بود برای تولدش زنگ برنن؛ من بهشون پیامک‌زدم یادآوری کردم؛ بعد زنگ زدن؛ گفت تو بهشون گفتی؟ منم برای خفظ روابط متاسفانه گفتم خبر ندارم که گفت دروغ گفتی بهم و کلی دلخوری و دعوا با من

خیلی بده اصلا

ممنونم عزیزم خیلی آرومم کردی من هیچ وقت کوچکترین بررسی نمیکنم؛ کار به وسایل شخصی ش ندارم؛ چک نمیکنم ...

میدونی از بچگی بابت هر رفتاری مارو سرزنش کردن الان در این حد که ماروهم بکشن میگن حتما خودش کاری کرده 😑 و تو روانشناسی نوشتن موضوعات ذهنی و... واسع سلامت روان و اروم سازی خیلیم معروفه تو روان درمانگری 

فداتبشم خداروشکر که اروم شدی اخع کار بدیم نکردی کار همسرت بد بوده کنجکاوی کرده 

⁦→⁠_⁠→⁩