2777
2789
به جان خودم یه شایان داریم ما امیرا رو پوشک میکنه

هعی

خدا کنه آرساما لاشی نشن من عاشق اسم آرسامم

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه میگم ک عجیب نیس اینک هر کس با نظش مخالف باشه اما با لحنی تعصبی بگه نه این خوبه و فلان این عجیبه/: ...

اها

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
اخه اینکه یه ایرانی بخواد اسم ایرانی بزاره کجاش تعصبه؟ 

فکر کنم منظورش اونایین که میگن فقط اسم ایرانی خوبه و به اسمای عربی و خارجی توهین میکنن

ما که اسمای ایرانی رو بیشتر از بقیه اسما دوست داریم به اسمای دیگه هم توهین نکردیم

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"
خدا براتون نگه داره . خوب شد سالار نگذاشتی اصلا حس خوبی نمی‌گیرم از این اسم به هیچ وجه. ان شا الله ...

دورت بگردم ممنونم، منم دوست نداشتم همش حس میکردم بزرگ‌ بشه دوستاش مسخره میکنن

یه مدت گیر داده بودم برم اسم بچه هام رو عوض کنم بزارم 

پرنسا و شاهان

ولی نشد دیگه همون یکتا و سینا موندن

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
تا اسم ارمیا رو میشنوم یاد رمان های نودهشتیا میوفتم

آره توی رمانا این اسما زیاد میاد ولی قشنگه

ارمیا یکی از لقبای حضرت علی بوده به حضرت عیسی هم ارمیا میگفتن

فکر کنم منظورش اونایین که میگن فقط اسم ایرانی خوبه و به اسمای عربی و خارجی توهین میکنن ما که اسمای ...

من هیچ توهینی ندیدم تو این سایت اونا بیشتر جبهه میگیرن ولی اینکه میگن رو اسم ایرانی تعصب نداشته باشین مضخرفه جز اینکه ایرانی نباشی 

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
حالا که جمع جمعه...نظرتون راجب اسم اوا چیه؟

قشنگه 😍 البته اگر مثل اقوام نباشن و اسم رو درست صدا کنن 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
دورت بگردم ممنونم، منم دوست نداشتم همش حس میکردم بزرگ‌ بشه دوستاش مسخره میکنن یه مدت گیر داده بو ...

قشنگن ک:)