2777
2789
عنوان

چقدر زندگی قشنگه😍

2470 بازدید | 35 پست

باهمه سختی هاش ب زیبایی های این دنیا ک فکر میکنم دلم میخواد حالا حالا ها باشم و زندگی کنم

پسرم کنارم خیلی قشنگ خوابیده شوهرمم این طرفم ...دخترمم تو اتاقش...حس میکنم خوشبختی یعنی همین

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس من بدبخته عالمم که بچه دار نمیشم و مریضم

عزیزم اینطوری فکر نکن کافیه خوب به اطرافت نگاه کنی کلی دلیل برا خوشبختی پیدا میکنی همش که بچه نیست

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
اینم بگو با تورم گرونی آینده بچه ها مون چی میخواد بشه

خدا هست و خدا براشون کافیه...ماهم تو همین تورم زندکی میکنیم 

الهی  منم بچه دار نمیشم اما امید دارم  مگه بیماریتون چیه؟

😔

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

استارتر عزیز ببخشید تاپیک قشنگت رو با پست زشتم خراب کردم

حلال کن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹