باهمه سختی هاش ب زیبایی های این دنیا ک فکر میکنم دلم میخواد حالا حالا ها باشم و زندگی کنم
پسرم کنارم خیلی قشنگ خوابیده شوهرمم این طرفم ...دخترمم تو اتاقش...حس میکنم خوشبختی یعنی همین
پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ب شرط اینکه اگه این قشنگیارو خدایی نکرده زبونم لال از دست بدی بازم همینو بگی ببخشید رکم
بازهم خدا هست اون موقع....الان که نمیتونم به این موضوع فکر کنم چون فکرش هم دیوونه کننده اس ...اما امیدوارم قشنگی ها زندکیم همیشگی باشه
پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
استارتر عزیز ببخشید تاپیک قشنگت رو با پست زشتم خراب کردم حلال کن
ن عزیزم اما شک نکن خدا برای شماهم روزهای زیبایی رو تدارک دیده فقط کافیه بهش اعتماد کنی وفکرتو زیبا کنی
بله گلم...من روزهای سختی رو گذروندم فکر نمیکردم روزی برسه بخندم چه برسه که بگم چقد زندگی قشنکه...ولی هیچکس نمیدونه ایندش چی میشه
ببخشید نمیتونم باهات همذاتپنداری کنم چون دارم توسط زندگی به گا میرم
همه چی خوب میشه همه روز بد دارن ولی روز خوبشون هم می رسه
وای عزیزم . من عاشق داستانت شده بودم. یه بارم سراغت رو گرفتم تو سایت. کسی یادش نبود ایشاله همیشه خو ...
لطف دارین شما...خدا خیلی کمکم کرد وخوشحالم که تو روزهای سخت زندگیم کم نیاوردم تا این روزها رو دیدم