2777
2789
عنوان

دولتی یا غیر انتفاعی؟

268 بازدید | 34 پست

دبیرستان دوره اول

نظرتون چیه؟

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دولتی 

غیر انتفاعی خبری نیس

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

ما که کل دوازده سالو با دوستام دولتی بودیم هممونم بلااستثنا دانشگاه های تاپ تهران قبول شدیم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
دولتی خوب منظورمه.هیات امنایی مثلا.. لطفا سن آتون هم بگید بهم

قطعا دولتی خوب 

ما که کل دوازده سالو با دوستام دولتی بودیم هممونم بلااستثنا دانشگاه های تاپ تهران قبول شدیم 

چه رشته هایی ..افرین خانوما

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿

معلومه

صد در صد غیر انتفاعی بدون شک

چون خودم اولین سری دانش اموز نظام جدید دوره ۶۳۳ بودم

وضع فاجعه مدارس رو دیدم

غیرانتفاعی میخوندم بچه هایی ک میرفتن دولتی سر ۲ روز برمیگشتن

بحث درس نیست

بحث جو مدرسه ست

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

از فضا و بچه ها راضی بودید؟

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان
دولتی خوب منظورمه.هیات امنایی مثلا.. لطفا سن آتون هم بگید بهم

غیر دولتی که فضاش خوب باشه بنظرم بهتره من بیست سالمه همش غیر دولتی بودم

جوش سالم تره البته الان دبیرستانا داغونن

ولی خی…

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
معلومه صد در صد غیر انتفاعی بدون شک چون خودم اولین سری دانش اموز نظام جدید دوره ۶۳۳ بودم وضع فاجع ...

بیشتر توضیح میدید.متوجه نشدم