2777
2789
عنوان

دولتی یا غیر انتفاعی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 34 پست
چه رشته هایی ..افرین خانوما

مهندسی مکانیک ، صنایع ، شیمی کاربردی ، ریاضی محض ، مامایی 

دانشگاه هم بهشتی و خواجه نصیر و الزهرا و ایران 

ما سال کنکور معلم فیزیک نداشتیم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهندسی مکانیک ، صنایع ، شیمی کاربردی ، ریاضی محض ، مامایی  دانشگاه هم بهشتی و خواجه نصیر و الز ...

فتبارک الله ....

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿
از فضا و بچه ها راضی بودید؟

عزیزم بچه باید خودش خوب باشه 

قطعا دولتی خوب محیطش بهتره 

ما کاری به اطرافیانمان نداشتیم ی اکیپ بودیم حسابی میخوندیم 

الان همه جا بد و خوب هست 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
قطعا غیر انتفاعی  سطح آموزش خیلی بالاتره ، همه ی معلما باسواد ، محیط خوب  البته در نظر د ...

به نظرتون خیلی کوچک نیستند مدارس غیر انتفاعی؟

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان
آره هردوتاروفرستادم دولتی موفقم بودند.دوستم غیرانتفاعی فرستاد خیلی ناراضی بود ..

ممنون.میشه بپرسم کدوم شهر هستید

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان
به نظرتون خیلی کوچک نیستند مدارس غیر انتفاعی؟

ببخشید کوچیکی و بزرگی به حال دانش اموز چه فرقی میکنه ؟! 

بله اکثرا کوچیک هستن.  ولی خوب مدارس غیر انتفاعی بزرگ هم دیدم 

راستی از نظر امکانات هم خیلی بهتره هستن 

تخته وایت برد ، هوشمند ، کولر گازی ، کلاس های بزرگی ، مدیر و معاون پیگیر و .........

عزیزم بچه باید خودش خوب باشه  قطعا دولتی خوب محیطش بهتره  ما کاری به اطرافیانمان نداشتیم ...

موافقم. هیچ وقت احساس کمبود نکردید که چرا غیرانتفاعی نرفتید؟

بیشتر توضیح میدید.متوجه نشدم

جو مدارس یعنی رفتار و.. دانش اموزا اصلا خوب نیست

فاجعه اییه ک حتی حدسشم نمیتونید بزنید خصوصا توی شهرایی مثل تهران یا کرج

باز شهرستان ها خیلییی بهتره وضع جو دانش اموزا و مدرسه

واقعاااا بهتره

مدارس دولتی با تعداد بالا هم جو دانش اموزاش فاجعه ست

بردارن سیگار بیارن مدرسه قایم کنن بکشن همونجا

یا چمیدونم بشینن راجع به روابط متعددشون صحبت کنن خیلی راحت

الانکه حالا دهه هشتاد یا نود هست من نمیدونم چه چیزایی اضافه شده

اما میدونم فاجعه ست

حتی غیر انتفاعیشم بده ها ولی خب اونجا بچه ها خیلییی کنترل میشن برعکس تفکر بقیه

یعنی دانش اموزی مورد اخلاقی داشته باشه سریعا عذرشو میخوان چون کلی پول بابت بچه های دیگ از دست میدن

توی دولتی این اتفاق نمیوفته

دبیرستان سال دوم با اینکه غیرانتفاعی ثبت نام کرد مادرم ولی جو بدی داشت سال بعد عوضش کردم یعنی توی همینا هم باید به یچه هاشون دقت کنید هرچیم مادرم میگفت چرا عوض کنیم و... من دعوا ک نمیرم

صحبت سال ۹۴ ۹۵ هستش

دختره میومد میشست در حد زنای ... از تجربیاتش توضیح میداد اینکه با دوست پسرش چیکارا میکنه و چجوری یه ارتباط اوکی داره

بحث همش اینجور چیزا بود

یا صحبت سیگار و مشروب و....

سال بعدش ک عوض کردم خب شرایط خیلییییی خوب شد

مدرسه حواسش به بچه ها بود جو توی کلاس ما هم خیلی سالم بود

یعنی خواستم به عنوان یه جوون توصیه کنم بیشتر از درس فکر جو مدرسه باشید

اون خیلی سرنوشت سازه چون بچه شما دوست و رفیقاشو از همونجا پیدا میکنه💙💙💙💙💙💙

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

موافقم. هیچ وقت احساس کمبود نکردید که چرا غیرانتفاعی نرفتید؟

نه کمبود چی  باعث افتخارمه که تو مدارس عادی خوندم اما موفق شدم 

بچه های غیر انتفاعی اکثرا لوس و نازپروردن

والا حداقلش برا متوسطه اول حیفه پوله غیر انتفاعی 

حالا دبیرستان رو بگی ب چیزی 

به این چیزا نیست بچه خودش باید کشش داشته باشه 

فامیل ما اووو از اول دبستان مدارس خاص و سختگیری بیش از حد اخرشم سه سال پشت کنکور 

آخرشم با نزدیک دویست تومن خرج ( برای چند سال پیش ) علوم آزمایشگاهی آزاد قبول شد 

کشش نداشت دیگه

ببخشید کوچیکی و بزرگی به حال دانش اموز چه فرقی میکنه ؟!  بله اکثرا کوچیک هستن.  ولی خوب م ...

من چندجا اطراف خونه امون رفتم کلاسها فوق العاده کوچک .بزرگ هاش مدارس مذهبی بودند

جو مدارس یعنی رفتار و.. دانش اموزا اصلا خوب نیست فاجعه اییه ک حتی حدسشم نمیتونید بزنید خصوصا توی شه ...

خیلی ممنونم از توضيحات..حرفهات درسته

واقعا کار سختی شده..شهریه ها امسال عجیب بالا رفته تا ۲۵ نرمال هست..

نه کمبود چی  باعث افتخارمه که تو مدارس عادی خوندم اما موفق شدم  بچه های غیر انتفاعی اکثرا ...

ممنون از تو ضیحات خوبت.میشه بگید چند سال قبل دانش آموز بودید؟

این بحث سیگار و...تو مدارس دولتی واقعا بود؟