2777
2789
عنوان

دلتنگی

5385 بازدید | 37 پست

دلم برا یکی خیلی تنگ شده.. کاش میتونستم منطق رو کنار بزارم و بهش پیام بدم.. میدونم که نباید این کارو کنم.. ولی مدام لبخند قشنگش میاد تو ذهنم و آخرین خاطره.. خوردن بستنی و خنده های از ته دل.. یه حس ناب.. کسی که مثل هیچکس نبود.. اشکام بند نمیاد.. همیشه ساده ترین چیزها کنارش قشنگ بود..کاش دیگه دلم تنگ نشه.. 

❤عشق یعنی فقط پدر و مادر❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا رابطه اتون تموم شد؟

به دلایل مثلا منطقی که من آوردم.. که یه رابطه هدف دار و.. نمیدونم کم آوردم به یه جایی رسیدم که مدام خیال بافی میکردم راجع به آینده .. ولی آینده مشترکی نبود و فک کردم حالم بهتر میشه اگر تموم کنم.. حالمم البته خوبه ولی دلتنگی..

واای منم اخرین خاطرم بستنی خوردن بود بستنی قیفی کنار خیابون 💔😭

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

منم همین حس رو دارم...💔

ولی چ کنم ک باید منطقی باشم...

مرد باید دنبال کننده باشه...

و خانم دنبال شونده...

اینجوری رابطه موفق میشه...

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن
واای منم اخرین خاطرم بستنی خوردن بود بستنی قیفی کنار خیابون 💔😭

آره بستنی قیفی.. اصلا همش یادم میافته که بستنی آب میشه و داره میگه وای بستنیتو بخور داره آب میشه.. دلم آتیش میگیره

آره بستنی قیفی.. اصلا همش یادم میافته که بستنی آب میشه و داره میگه وای بستنیتو بخور داره آب میشه.. د ...

چرا تموم نمیشه این حسا خدا خسته شدم 

من الان متاهلم ولی باز همون حس دلتنگی مسخره میاد سراغم 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
چرا تموم نمیشه این حسا خدا خسته شدم  من الان متاهلم ولی باز همون حس دلتنگی مسخره میاد سراغم&nb ...

همش فک میکنم منم اگه ازدواج کنم و یادم نره چی.. یعنی گاهی فک میکنم هیچکسی مثل اون نمیشه.. فکر میکردم اگه کس دیگه باشه تو زندگیم دلتنگش نشم دیگه.. کامنتتو خوندم بهم ریختم

همش فک میکنم منم اگه ازدواج کنم و یادم نره چی.. یعنی گاهی فک میکنم هیچکسی مثل اون نمیشه.. فکر میکردم ...

یکی میاد تو زندگیت که اونو یادت میره 

برام دعا کن عشقم رفتارش باهام درست بشه و عاشقم بشه

یکی میاد تو زندگیت که اونو یادت میره  برام دعا کن عشقم رفتارش باهام درست بشه و عاشقم بشه

برات دعا میکنم عزیزم.. ممنونم به خاطر کامنتت..گاهی فک میکنم اگه کس دیگه وارد زندگیم کنم به حسم خیانت کردم.. نمیدونم .. فک کنم هنوز کامل نتونستم کنار بیام و اینجورم.. ولی گاها حس میکنم اگه اصلا نتونم دیگه کسی رو دوس داشته باشم چی

..

برات دعا میکنم عزیزم.. ممنونم به خاطر کامنتت..گاهی فک میکنم اگه کس دیگه وارد زندگیم کنم به حسم خیانت ...

فدات بشم عزیزدلم

من وقتی ۱۷ ۱۸سالم بود عاشق یکی شدم خیلی عاشقش بودم 

با اینکه ارتباطمون فقط یه ماه بود

چون اولین بارم بود با یه پسر حرف میزدم اینجوری شده بودم 

همه چیشم ازم پایین تر بود

من یه سال و خورده بهش فک میکردمو  افسرده شدم 

تا یک سال و خورده بعدش با یکی اشنا شدم

دوسال تو همه سختی ها و خوشیام پا به پام کنارم بود و واقعا طعم دوست داشته شدن رو چشیدم

برات دعا میکنم عزیزم.. ممنونم به خاطر کامنتت..گاهی فک میکنم اگه کس دیگه وارد زندگیم کنم به حسم خیانت ...

دیگه خودمو اون بخاطر درسم از هم جدا شدیم و دیگه اواخرش هم باهم اختلاف داشتیم و میدونست خانواده ام واسه ازدواج راضی نمیشن…

الان ۲۱سالمه ،نه ماهه عاشق یکیم که باهم رفیقیم و خیلی دوسش دارم خیلی زیاد ایقد گریع میکنم که خدا کمکم کنه

برام دعا کن به خدا بگو آیدا خسته شده 

دلش میخواد اونم عاشقش باشه 🥺🥺🥺

بگو بستشه ایقد سختی و زجر کشیده

فقط خواستم بگم آدمی هست که واقعا بیاد و تو عاشقش بشی و باهاش خوشبخت بشی