2777
2789
عنوان

تا چندسالگی به بچتون شیرخشک دادین?

1734 بازدید | 19 پست

دخترم دوسالو ۴ماهشه هنوز شیرخشک میدم شیرخشک بالای دوسال هم نخورد همین اپتامیل ۳میخوره شیرگاوم امتحان کردم نخورده.دلم میخواد دیگه کلا شیرخشک تعطیل کنم سختمه یه بچه کوچک دیگم دارم اذیت میشم نه از نظر هزینه نه. از از این لحاظ که تازگیا بدعادت شده تا میبینه میخوام به اون شیر بدم میگه منم میخوام اگه ۵یا ۶صبح بیدار نشم شیرشو بدم یهو بیدار میشه گریه میکنه یا بی قراری میکنه چیکار کنم?

تا دو سالگی 

البته بچه ی دومم شیر خودم رو خورد . اونم تا دو سالگی بود 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا یک سالکی شیر خشک تا یک سالو نیمه گی شیر با شیشه بعد هم هز شیشه هم میگرفتم

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

سر شیشش ی کم فلفل بزن ۲ الی ۳ بار میاد امتحان میکنه بعد بیخیال میشه

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
خب چطور ازش گرفتی ایراد نگرفت?

بچه رو که از شیر میگیری اذیت میشی 

هم بچه هم خودت. 

بهترین کار اینه که کم کم از شیر بگیری 

گاهی بچه تا یکی دو ماه بدقلق و عصبی میشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630