2777
2789
عنوان

تا چندسالگی به بچتون شیرخشک دادین?

1620 بازدید | 19 پست

دخترم دوسالو ۴ماهشه هنوز شیرخشک میدم شیرخشک بالای دوسال هم نخورد همین اپتامیل ۳میخوره شیرگاوم امتحان کردم نخورده.دلم میخواد دیگه کلا شیرخشک تعطیل کنم سختمه یه بچه کوچک دیگم دارم اذیت میشم نه از نظر هزینه نه. از از این لحاظ که تازگیا بدعادت شده تا میبینه میخوام به اون شیر بدم میگه منم میخوام اگه ۵یا ۶صبح بیدار نشم شیرشو بدم یهو بیدار میشه گریه میکنه یا بی قراری میکنه چیکار کنم?

تا دو سالگی 

البته بچه ی دومم شیر خودم رو خورد . اونم تا دو سالگی بود 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یک سالکی شیر خشک تا یک سالو نیمه گی شیر با شیشه بعد هم هز شیشه هم میگرفتم

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

سر شیشش ی کم فلفل بزن ۲ الی ۳ بار میاد امتحان میکنه بعد بیخیال میشه

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
خب چطور ازش گرفتی ایراد نگرفت?

بچه رو که از شیر میگیری اذیت میشی 

هم بچه هم خودت. 

بهترین کار اینه که کم کم از شیر بگیری 

گاهی بچه تا یکی دو ماه بدقلق و عصبی میشه 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)