دخترم دوسالو ۴ماهشه هنوز شیرخشک میدم شیرخشک بالای دوسال هم نخورد همین اپتامیل ۳میخوره شیرگاوم امتحان کردم نخورده.دلم میخواد دیگه کلا شیرخشک تعطیل کنم سختمه یه بچه کوچک دیگم دارم اذیت میشم نه از نظر هزینه نه. از از این لحاظ که تازگیا بدعادت شده تا میبینه میخوام به اون شیر بدم میگه منم میخوام اگه ۵یا ۶صبح بیدار نشم شیرشو بدم یهو بیدار میشه گریه میکنه یا بی قراری میکنه چیکار کنم?
بچه های من اولش شیر نمیخوردن و من خیلی کم شیرین میکردم. بعدش که عادت کردن همینطوری دادم
البته الان با عسل میدم بهشون
🇮🇷 جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف میگوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل میگوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم. (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
البته پسر دومم که شیرم رو میخورد اصلا شیشه نگرفت. بعد از دو سالگی با لیوان شیر میدادم
🇮🇷 جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف میگوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل میگوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم. (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
خیلی هم باهوشه یه کم سخت میشه برام.الان همش ایراد شیرداشت قوطی خالی شیرخواهرش نشونش دادم گفتم نگاه نداره گفت نه این شیرمن نیس مال من اپتامیله این نان هس.مثلا پستونکش دارو زدم سرش که نخوره دیگه اینم جواب نداد اورده میگه برام بجوشون بو دارو میده ولی دخترخالم این روشو جواب داده بود گفت پستونکه انداخته سطل زباله گفته بو میده