2777
2789
عنوان

بارداری و مهمان دعوت کردن(کمک لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 41 پست
بهونه بیار بپیچون خدای نکرده خونریزی میکنی پشیمون میشی  بگو سرماخوردم تو خونه خوابیدم

اتفاقا همون اوایل  سرما خوردم و همین رو بهونه کردم اما باز پیگیرن

خدایا شکرت  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بارداری دوم هست اولی رو ۱۰ هفته به دليل مشکلات ژنتیکی سقط کردم اما شکر خدا تو هیچ کدوم از بارداری ها ...

خداروشکر 

جوجه مزه دار کن بگو شوه ت وقتی اومدن درست که برنجم بگو مامان یا خواهر یا مادر شوهر کمکت کنن

چیز سنکین به هیچ وجه بلند نکن .بشین و پاشو اصلا 

سبک بگیر  رد بشه 

اتفاقا همون اوایل  سرما خوردم و همین رو بهونه کردم اما باز پیگیرن

زنگ بزن به یکی از خانوما بگو کیست دارم یا نمیدونم از چیه این ماه خونریززی پریودم تموم نمیشه رفتم دکتر دارو داده

عزیزم علائم بارداریت چی بوده 

تقریبا هیچی فقط بعد از مثبت شدن تست یادم اومد که تو روزهای اخیر چقدر بویاییم قوی شده

چون دکتر گفته بود همسرم مشکل داره کلا بیخیال بودم این ماه و دنبال علائم نبودم چون فکر میکردم تو روزای تخمک گذاری هم رابطه نداشتم کلا بیخیال بودم  

خدایا شکرت  
اگر ویار و لکه بینی نداری اشکالی نداره. همسرت باید خیلی کمک بده ولی.

همسرم خیلی کمک میکنه اما وقتی مامانش باشه زیاد کمک نمیکنه چون مادرشوهرم میگه اینا کارای زنه نه مرد  

خدایا شکرت  
کسی رو نمیشناسم متاسفانه. همسرم هم دوست نداره کسی بیاد

همه که کسی رو نمیشناسن

زنگ میزنی برات میفرستن

دیگه خوددانی

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..
بگو یه کاری پیش اومده نمیتونیم الان مهمونی بدیم  همین روز رو اوکی کن برا یکی دو ماه اینده

میترسم سنگین بشم و کلا نشه چون تو یک ماه آینده دیگه نمیشه

خدایا شکرت  
تقریبا هیچی فقط بعد از مثبت شدن تست یادم اومد که تو روزهای اخیر چقدر بویاییم قوی شده چون دکتر گفته ...

پس حسابی سورپرایز شدی 😁

خانما دعا کنید من باردار بشم و همسرم با من خوش اخلاق بشه آمین ان شا الله همتون به مراد دلتون برسید