2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس هلندی چیست؟😐😂

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

باهاش حرف بزن بهش محبت کن هرروز باهات صمیمی میشه، تنهاش نذار میترسه

دونه های مختلف بهش بده تخم افتابگردونم خیلی دوست داره نریز تو غذاش خودت با دست بهش بده اینجوری باهات دوست میشه 

هر چند وقت یبار با اب ولرم نه سرد باشه نه داغ، بشورش یعنی فقط ببرش زیر اب لازم نیست چیزی بهش بزنی یا پراشو اینور اونور کنی

چقدر ما فاصله داریم... چرا اینو نفهمیدم... 
باهاش حرف بزن بهش محبت کن هرروز باهات صمیمی میشه، تنهاش نذار میترسه دونه های مختلف بهش بده تخم افتا ...

فشار آب چقدر باشه؟بعد چجوری بشورمشمیشه بگی

و اینکه هر چند وقت بشورمش؟

من داشتم‌خیلی بزرگ نبودنواولااون که نربودش خیلی خوب بودولی چندبارگازگرفت وبیرون نمیرفتن ازقفس بعدازدوسه‌هفته رودست مینشستن وبیرون میومدن تخمه وماکارانی بی رب بپز بهشون بده من که فروختمشون

باهاش حرف بزن بهش محبت کن هرروز باهات صمیمی میشه، تنهاش نذار میترسه دونه های مختلف بهش بده تخم افتا ...

الان ایناگفتی یادیکی ازکاربراافتادم‌میگفت هنوز خیلی بزرگ‌نبودعروس هلندی رابردم‌حمومکباشامپوشستم‌ بعدشم بالهاش راباژیلت زدم🤣