2777
2789
۴ماهشه

اهان .. ببین عروس هلندیا ذایقه های مختلفی دارن ولی اصولا همشون عاششششق ارزنن غذای اصلی شون ارزنه

تا شیش ماهگی اصولا جنسیت شون مشخص نمیشه مگر ببری دامپزشک، اصولا جیک جیک میکنن ن آواز میخونن تا شیش ماه نه تقلید صدا پس الکی سعی نکن باهاش تمرین کنی چون هنوز زوده.

وقتی شروع کرد ب بلغور کردن کلمه یعنی امادگی پیدا کرده برا تقلید صدا و حرف زدن

تا ده ماهگی حمام نکنش

از شیش ماه براش کاسه آب بذار خودش بره توش خودشو بشوره

تو ب هیچوجه نشورش

تخمه تشویقی شونه به عنوان جایزه بهش تخمه بده

لبنیات مرگ آوره به هیچ عنوان نباید بخوره

بهشون استرس زیاد وارد شه هم سکته میکنن یهو میمیرن مواظب باش بچه ها مخصوصا اذیتشون نکنن

دیگه مثلا اگ دستی نیست از طریق تخمه میتونی بهشون نزدیم شی مثلا تخمه بدی و نازش کنی عادتی میشه .. برا بقیه کارا هم با تخمه 🥲

اصولا از خیار و گوجه و میوه و ذرت و پف فیل و سبزیجات هم خوششون میاد

براشون هفته ای ی بار تخم مرغ آبپز هم بده ن ی دونه کامل برا خودت مثلا درست کن ی تیکه بده به اون

سوال دیگه ایم بود بگو کمکت کنم

فشار آب چقدر باشه؟بعد چجوری بشورمشمیشه بگی و اینکه هر چند وقت بشورمش؟

ملایم  باشه یا کم

فقط ببرش زیر اب سرشم همش نباید زیر اب باشه بگیرش که یوقت پرواز نکنه به خودش اسیب بزنه

خودت به همه جاش اب بزن بالاشو باز کن اروم لاشو اب بزن همین کافیه 

ماهی دو سه بار

اگرم عادتش بدی خودش تو یه کاسه اب خودشو تمیز کنه خوبه ولی من نتونستم اینکارو کنم😁

چقدر ما فاصله داریم... چرا اینو نفهمیدم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ایناگفتی یادیکی ازکاربراافتادم‌میگفت هنوز خیلی بزرگ‌نبودعروس هلندی رابردم‌حمومکباشامپوشستم‌ بعد ...

وای قیافه اون بدبخت دیدنی بود  😂

چقدر ما فاصله داریم... چرا اینو نفهمیدم... 
باهاش حرف بزن بهش محبت کن هرروز باهات صمیمی میشه، تنهاش نذار میترسه دونه های مختلف بهش بده تخم افتا ...

عزیزدلم نباید عروس هلندی زیراب ببری قشنگم، باید یه طرف اب مثل بشقاب کم عمق یکم اب بریزی داخلش بزاری بیرون کنارش خودش میره اب بازی، یا با اسپری بهش اب ولرم اسپری بزنی 

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
الان ایناگفتی یادیکی ازکاربراافتادم‌میگفت هنوز خیلی بزرگ‌نبودعروس هلندی رابردم‌حمومکباشامپوشستم‌ بعد ...

وای خدای من واقعا میگید؟ با شامپو؟! بعدم ژیلت به بالهاش، طفبی حیوونی، بخدا که بعضیا بلا نسبت مشکل روانی دارن، اخه ادم قبل از اینکه چیزی رو مسئولیتش رو قبول کنه قبلش یه اطلاعاتی میگیره از نحوه ی نگهداریش

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
وای خدای من واقعا میگید؟ با شامپو؟! بعدم ژیلت به بالهاش، طفبی حیوونی، بخدا که بعضیا بلا نسبت مشکل رو ...

اره ولی اون بچه بوده ازهیچ قصدوغرضی نکرده که بخادحیوون اذیت بشه ازبچگی وکنجکاوی بوده

اره ولی اون بچه بوده ازهیچ قصدوغرضی نکرده که بخادحیوون اذیت بشه ازبچگی وکنجکاوی بوده

باشه عزیزدلم، اخه بچه هم که بوده یعنی خانوادش ندیدن اینکار رو کرده، یا اگر بچه بوده چطور به ژیلت دست زده، باز نمیدونم گلم چی بگم شایدم من زیادی حساسم، خودم دوتا عروس هلندی دارم سالهاست اینقدر حواسم جمعه که ذره ایی اذیت نشن و ازار نبینن، به هرحال دوتا پرنده هستن و مسئولیت دارم در قبالشون، بلا نسبت اگر خار بره تو چشمشون من دیوونه میشم از بس که وابستشونم

گفتم‌بزرگ‌نبودمنظورم‌خودکاربربودنه عروس هلندی

بله گلم متوجه شدم

باشه عزیزدلم، اخه بچه هم که بوده یعنی خانوادش ندیدن اینکار رو کرده، یا اگر بچه بوده چطور به ژیلت دست ...

نمیدونم‌ شایددیده بزرگترااستفاده میکنن اونم‌ازکنجکاوی رفته سراغش یاشایدمثل بعضی بچه هاشیطنت میکرده.اره هرکس پرنده یاحیوان یاحتی بچه ای میاره درقبالش مسئوله .من دوست ندارم به چیزی وابسته بشم دوتاداشتم فروختم‌