2777
2789
عنوان

چند وقتیه وسایل و پول گم میشه خود به خود چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2608 بازدید | 84 پست
خوب اگه ميتوني دوربين بزار به همسرت هم نگو حتي…قضيه مشكوكه …شايد يكي از اشناهاتون از رو دسته كليد يد ...

نه بعید میدونم اخه کسی ادرس خونه جدیدمون رو نداره......رفت و امدی نیستیم،اکثرا شوهرم سفره و من خونه بابامم....نمیدونم بخدا،اما گم شدن وسایل واقعا تجربه ترسناکیه

نه بعید میدونم اخه کسی ادرس خونه جدیدمون رو نداره......رفت و امدی نیستیم،اکثرا شوهرم سفره و من خونه ...

خب پس همسرت میده ب کسی که نداره میگه ثواب داره واینا

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بعید میدونم اخه کسی ادرس خونه جدیدمون رو نداره......رفت و امدی نیستیم،اکثرا شوهرم سفره و من خونه ...

ايشالا كه خيره ….ولي خدايي من زياد اعتقاد ندارم به جن و اينا ولي واسه محكم كاري خونه هستي فران با صداي بلند بزار مثل اينكه ميرن…

یکی ازفامیلهای ماهم همیشه شب جای میمونده وفرداش برمیگشته خونه لباسی وسایلی مخصوصا لباس زیراش همیشه گرون میخریده گم میشدن ماهم به جن وهرچی فکرکردیم بعد مدتها معلوم شد اینا میرفتن جایی یکی از اقوام نزدیکش زن فاسد میاورده خونه اینا واون زن تمام کمدها رومیگشته ویکی یکی برمیداشته تاصاحبخونه نفهمه 

هرچی ازخونه تون گم میشه اصلا به جن ربطش ندین اونا نمیبرن لازم ندارن مخصوصا قاشق چنگال پس درست حسابی پیگیر شین ببینین چه کسی به خونه تون رفت وامدداره سرسری ازش نگذرین 

الان یکی هم یادم اومد چندسال پیش دوستم مدام لوازم آرایش وزیرپوشاش گم میشد چقدربه شوهرش میگه شوهرش اهمیت نمیده فکرمیکرده خودش دورمیندازه تا جدیدش روبخره تا لطف خدا بود یک روزرفته بودبیرون زودترازهمیشه برگشت دیدخواهرشوهرش داره رژلبی که تازه خریده بودروبرمیداره وبامنت میگفت هزارتومن بهم دادتا رژ لب حلال بشه دزدی حساب نشه بعدازاون شوهرش باورکرد

ببین وسایل منم حتی لباسام به خدا خسته شدم با ارزش هم بودن خدایاااا انگشترم ساعتم

ما کلی طلا از خونمون غیب شد ،هی وسایلمون گم میشه ،یعنی کار هیچکس نیست ،واقعا مطمئنیم

نمیدونم اخه خونه ام قفلشو عوض کردم و فقط خودم و سوهرم کلید داریم.... من خیلی شبا تنها میخوابم ،واقعا ...

من یه داستان تو اینستا خوندم که یکی از فامیلای یه زنه قایمکی میامده خونش و لباس زیراش رو می‌دزدیده و باهاش خودش رو ارضا می‌کرده.

خواستم بگم احتمالش هست پس تو هم جدیش بگیر

من یه داستان تو اینستا خوندم که یکی از فامیلای یه زنه قایمکی میامده خونش و لباس زیراش رو می‌دزدیده و ...

وااای🤕باید تله بذارم ،لوازممو رو مبل بذارم که کم شدنشون رو بفهمم،بفهمم کی اومده چون اکثرا تنهام