2777
2789
عنوان

چند وقتیه وسایل و پول گم میشه خود به خود چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2608 بازدید | 84 پست
کی پیشت میمونه؟؟؟

مادرشوهرم گاهی میاد و خواهرم که کار اونا نمیتونه باشه

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزان زن زائو روچرامیترسونین جن وسایل جابجا نمیکنه مگه بعضی که باطلسم میندازن به جون کسی که علایم داره 

من خودم مدتی بود وسایل گم میکردم تاعینکم هم گم میشد پسربزرگم پیگیرشدوهمه مون روزیرنظرگرفت همش کارخودم بود اونقدرتوفکرمیرفتم کنترل تلویزیون عینکم نمکدون وغیره رومیبردم میزاشتم تویخچال یا کمد جاهای پرتی میزاشتم بعداصلا یادم نیومد من بردم من گذاشتم چندماه طول کشید تا اینکارروترک کردم 

اونوقت جن 40یا50میخواد چیکار،

اینکه کل پولو برنمیداره واسه خودمم عجیبه از ۵۰۰ تومن فقط ۵۰ تومنش کم‌میشه 

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

اینکه کل پولو برنمیداره واسه خودمم عجیبه از ۵۰۰ تومن فقط ۵۰ تومنش کم‌میشه 

یا مثلا کرم وناخن گیر به چه دردیشه عامو،بخواد خیلی خوشگل میره لوازم ارایشی نو برمیداره ،اصلا به این چیزا نفکر دادا

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
ببين اتو موي خواهرمم نبود …اينا خيلي قرتين😂😂😂ولي پول تاحالا نشنيدم  

باورت میشه خیییلی از لباسام غیب شده ،ما اصلا رفت و امد نداریم و شوهرمم مدام نیست،منم میرم خونه بابام اینا،خیلی کم خونه خودمم،هربار میرم یه چیز نیست و اکثرا لباس زیرامه و  یکی دو جفت کفش و چندتا مانتو و بارونی....من همه لباسام منظم و سر جای خودشه و کم بشه کاملا مشخصه،اصلا میترسم خونه ام باشم دیگه

ببين اتو موي خواهرمم نبود …اينا خيلي قرتين😂😂😂ولي پول تاحالا نشنيدم 

جن گدا گشنه ی قرتی ،که میخاد فشن بزند اما اتو ندارد خاک تو فرقی کلش

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
جن به وسایل ما بدبختا نیاز نداره بخواد هم دزدی کنه میره خونه پولدارا و مایه دارها  این جن خودی ...

نه عزیزم مامان منم لباساش زیاد گم میشه اما ما نه .

رگ خواب این دل تو دست تو بوده.....ترک های قلبم شکست تو بوده