2777
2789
عنوان

رفع جوش بلوغ🥲

13430 بازدید | 35 پست

من ۱۴ سالمه نزدیک ۲ ساله که جوش میزنم

به نظرتون چی استفاده کنم 

محصولات قیمت مناسب معرفی کنید😶‍🌫️

یه روتین خوب هم که ازش جواب گرفتید بهم بگید.

محصولات بیوآکوا چی اونا هم خوبه؟

ب خودم افتخار میکنم که هیچ جوشی نزدم ...

کیپاپرِ مودیِ entj.                                                                               اگرچه‌دل‌به‌کسی‌داد،جان‌ماست‌هنوز ‌.                              کاربری امروز 10 خرداد انتقال پیدا کرد به بنده ♡ . (🎧)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعید بدونم با چیزی بره.

منم 15 سالمه حس می‌کنم نسبت به شروع دوره بلوغم خیلی بیشتر دارم جوش می‌زنم. ولی من کرم مرطوب کننده همیشه می‌زنم. هفته‌ای یکبار هم تونر البته برای روزنه‌های باز پوستم

عزیزم همسن پسرم هستی اونم خیلی جوش زد بردمش دکتر کلی پول واسه دوا درمونش دادم اما خوب نشد تا اینکه اتفاقی رفتم داروخونه قرص اهن واسه خودم بخرم داروساز اونجا بم گفت واسه پسرت اداپالن بزن 

همونو خریدم از روز دهم به بعد جوشاش خشک شد و صورتش شروع کرد به پوسته ریزی الان ۲۵ روز میگذره و ۷۰ درصد جوشاش رفتن

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد
بعید بدونم با چیزی بره. منم 15 سالمه حس می‌کنم نسبت به شروع دوره بلوغم خیلی بیشتر دارم جوش می‌زنم. ...

آره خب من تحقیق کردم تا حتی بعضیا تا ۲۵ سالگی هم میزنن

ممنونم ازتون پماده؟ بعد قیمتش چقدر بود؟

عزیزم تیوپش شبیه پماده اما ژل هست قیمتش هم ۱۹ تومنه زیاد گرون نیست ولی از الان بگم باعث پوسته ریزی میشه ولی اگه تحمل کنی پوستت صاف و یکدست میشه روزی یک بار اونم شب قبل از خواب بزن کافیه . دور چشما هم نباید بزنی 

روزا کرم مرطوب کننده بدون چربی مخصوص پوستهای حساس و جوشدار بزن حالا هر مارکی که باشه من برای پسرم میسلار مای میزنم روزا ، دوبار البته

عزیزم تیوپش شبیه پماده اما ژل هست قیمتش هم ۱۹ تومنه زیاد گرون نیست ولی از الان بگم باعث پوسته ریزی م ...

مچکرم

ببخشید زیاد سوال میپرسم❤️🙏

بعد اون پوست ریزیش چند روز طول میکشه؟

مچکرم ببخشید زیاد سوال میپرسم❤️🙏 بعد اون پوست ریزیش چند روز طول میکشه؟

پوسته ریزیش از روز دهم شروع شد تا ۷_۸ روز بعدش 

البته بستگی به پوست داره مثلا پسرم صورتش دیده نمیشد از بس جوش داشت اواخر هم نق میزد به جونم و میگفت دیگه نمیزنم پوستم خشک و حساس شد و میریزه حوصله ندارن 

ولی من وقتی شبا میخوابید واسش میذاشتم الان بم میگه مامان مرسی که کوتاه نیومدی و برام زدی از شر جوشا راحت شدم

عزیرم اگه حوصله کنی و یکم پوسته ریزیها رو تحمل کنی راحت میشی ولی تو اون دوره زیاد زیر نور افتاب نرو تا پوستت نسوزه کلا دو سه هفته پوسته ریزی داری و حتما حتما روزا کرم مرطوب کننده مخصوص پوست جوشدار بزن