2777
2789
۱۷ سالمه منی ک ضد پسر بودم برای ی پسر لرزیدم عاشق شدم برای همه دوستام عجیب بود باورم نمیشد روزی ک ف ...

خب فرض کن شما دوتا جدا شدین، بعدش چی میشه؟ میبینی ک داری زندگی می‌کنی یعنی باید ادامه بدی، میخوای باقی عمرت چطور باشه؟ الان ما توو سنی هستیم ک فکر میکنیم عاشق شدیم با دید محدود خودمون داریم نگاه میکنیم ب قضیه، حالا بیا با دیده جامع نگاه کن ب قصیه، میبینی ک این وابستگیه، وابستگی ب فردی ک اگ اون نباشه بعدها ب یکی دیگ اون حس و پیدا می‌کنی فقط کافیه خودت و بسپاری بش برای وابستگی وقت زیاده.

حداقل کاری ک میتونی کنی اینه ک درستو بخونی توو کنکورت ب ی رشته ای ک آینده کاری داشته باشه برسی اونجا هم میتونی آدم وابستگی رو پیدا کنی.

عشق حسیه ک ت دیگ واسه خودت زندگی نمیکنی واسه حال خودت ک این ک حالت چطوره، من باش خوب میتونم باشم یا ن نیست این ک اون چطوره؟ در نبود من می‌تونه بهتر باشه؟ اگ ادامه بدین حال هر دوتون بدتر میشه.

دوست من ب اون آقا پسر شرایط ت رو کامل توضیح بده، مطمئن باش درک میکنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجبار نکردن ولی راضی هم نبودن  منم نمخاستم اونجا اضافی باشم و بدشون بیاد از من😞

اگ فقط مخالفت خانواده پسره باشه و اونم دوست داشته باشه اصلا مهم نیست ک اطرافیان چی میگن و چ نظری داری، فقط ت و اون .

خب فرض کن شما دوتا جدا شدین، بعدش چی میشه؟ میبینی ک داری زندگی می‌کنی یعنی باید ادامه بدی، میخوای با ...

نمیتونم بهش توضیح بدم با پایان تنها جیزی ک اون فک میکنه اینه دوسش نداشتم 

ولی بخدا داشتم 

لعنت به من ک تا امروز همش زدم تو پرش

لعنت ب من ک یه کاری کردم فک میکنه ازش بدم میاد

نمیتونم بش توضیح بدم هیچوقت 

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
نمیتونم بهش توضیح بدم با پایان تنها جیزی ک اون فک میکنه اینه دوسش نداشتم  ولی بخدا داشتم  ...

ببین دل شکستن تاوان داره، ت حداقل این کار رو نکن، غرورشو نشکن، توضیح بدی واسه آخرین بارم ک شده تصویر خوبی از ت توو ذهنش باقی میمونه.

چرا نمیتونی؟ چیه ک مانع میشه؟ میتونی فقط این خودتی ک نمیخوای

بخدا خیلی فک کردم چطوری بگم ولی نمیشه 

خاک تو سرم ک گفتم ۳ سال باهاشم وقت زیاده

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
ببین دل شکستن تاوان داره، ت حداقل این کار رو نکن، غرورشو نشکن، توضیح بدی واسه آخرین بارم ک شده تصویر ...

هر وقت کاری کرد ک بفهمم دوسم داره با سرد ترین و خشک ترین حالت ج دادم 

گفتم وقت هس یکم ناز کنم سر سنگین باشه نگه چقد سبکه 

چرا این کارو کردمممم اخه چرا مامامممم اینطوری میکنه

رفیق معمولی هستین درسته؟ لعنتی شما چقدر شبیه منو کسی ک دوسش داشتم هستین🥲🤌.

ما هم دقیقا اینطور بودیم آخر سری تمام حسمون و بزبون آوردیم.

اما خو تموم شد.

کاش میشد این جا ویس داد حیف ک نمیشه وگرنه قشنگ کمکت میکردم.

کاش میشد واقعا ب کمک یکی نیاز دارم 

رفیق معمولی هستین درسته؟ لعنتی شما چقدر شبیه منو کسی ک دوسش داشتم هستین🥲🤌. ما هم دقیقا اینطور بود ...

اره تقریبا.میبینی چ سخته چقدر رنج اوره 

هر صب ک پامیشم اول نتو باز میکنم ببینم پیام داده بهم یا نه استوری گذاشته یا نه دیگ ساعت های آنلاین شدنشم دستم اومده اونقدر همو دوس داریم ک وقتی ان نمیشه دو سه روز برام دلیلشو میگه و معذرت میخواد.... 

اره تقریبا.میبینی چ سخته چقدر رنج اوره  هر صب ک پامیشم اول نتو باز میکنم ببینم پیام داده بهم ی ...

برای ی فرد مغرور مثل اون معذرت خواهی کردن خیلی خیلی سخته اونم بابت کاری ک نکرده اینکه ان نشده ب من اصولا ربطی نداره ولی معذرت میخواد چون میدونه منتظرشم 

هیچ وقت یادم نمیره سر یدونه آی لاو یو چطوری غیرتی شده بود و گیر میداد