2777
2789
چندسالشه؟ کی بت گفته بود دوست دارم🥲😂

۱۱۷ سالمه تاپیک صادیا مو با شما تقسیم کنمو بخون

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
واقعا با وجود اون میتونی درس بخونی؟ من ک اینطور فک نمیکنم چون غیر ممکنه وقتی فکرت یجا دیگ باشه بتونی ...

مشاور تحصیلیمه 

شاید توهم مثل خیلیا بگی با همه اونطوریه ولی نیس چند نفرو میشناسم که باهاش در ارتباطن با اونا مثل من نیس یکیش ک فامیلشونه و هم دانش اموزش هم فهمیده دوسم داره 

درس میخونم کارنامه قلمچی پیشرف میکنم تشویقم میکنه خوشحال میشم و این خوشحالی چند روز رو تنم میمونه 

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از این مشاورااا

بخدا این اونطوری نیس ک فکرشو میکنی

ن اهل دختر بازیه ن هیجی پسر خیلی پاکیه از کوجا میدونم چون هم پسر همکار بابامه هم یکی دوبار رفت و امد داشتیم باهاشون 

ولی دیگ تموم شد