2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس کنکور و همچنان ولگردی در نی نی سایت تازه سال دوممه کنکور می‌خوام‌ بدم

آیا بینش کم از بیم شکمه؟تو ذات جماعت بی کیفیت اینه رو حیثیت آدما برچسب بکوبه با همون زبون از حقوق بشر بخونه ،مثله اینه که باتلاقو با لجن بشوره...کآربری سوم،نی نی یار شماره ندارم دیگه ولممممم کنننن    
بلاتکلیفی ن خوشحالی ک پاشی برقصی، آرایش کنی، آهنگ شاد گوش بدی، بخودت برسی. ن ناراحتی ک گریه کنی، آه ...

من پنج شش ماهی حالم مداوم بده ولی این حس خنثی انرژی خوبی بهم میده که حداقل حالم بد نباشه 

جمله چیه با ی استیکر برات میگم عزیزم

🎭

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

از چی؟

از خودم کلا ی جوریم

دارم روزای عجیبیو میگذرونم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ناموسا ی لحظه بخودم گرفتم😂🥲🤌توجه کردم سفید نیستم ک، اما خو 

قربون اینهمه انرژیت بشم. هنوزم باورم نمیشه عضو نی نی سایت شدی😁

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟