سلام خانوما کسی زودپز تولیپس پلاس داره؟ روش کارباهاش چه جوریه؟ من میخوام آش درست کنم بلد نیستم سوپاپش چه جوریه؟ واینکه وسطش میشه درشو بازکنم مثلا رشته بریزم؟
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
من چندساااال پیش این قطره روگرفتم عکس ندارم ازش ولی فکرکنم تقلبیاشم همشون شکل اصلیه هستن😢 نامردا یه چیزم که واسه شپش بود رفتن ازش تقلبی ساختن😑
ولی این شماره من یکی از نزدیکانم ازش گرفته بود راضی بودن
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی ممنونم ازتون واقعا لطف کردید قطره معجزه هم یبار استفاده کردم خوب بود ولی بازم ممن ...
خواهش میکنم عزیزم ایشالا واقعا جواب بگیری
من معجزه نزدم تا خالا نمیدونم چه جوریه
موفق باشید😘♥️