2777
2789
عنوان

بی بی چک حاله خیلی کمرنگ

343 بازدید | 25 پست

بچه ها من ۶ روز از پریددیم میگذره . یه ساعت پیش بی بی چک زدم . همون لحظه یه حاله خیلی کمرنگ افتاد . که تو عکس مشخص نیست دوربین گوشیم کیفیت نداره ‌ ولی با چشما نور گوشی قشنگ مشخصه . به نظرتون مثبته . 😥😥😥 یعنی میشه باردار باشم ‌ خیلی استرس دارم

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

اون خط تبخیره..۲ روز دیگه با مدیکور بزن

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر هالس اره مثبته

فقط حاله خیلی کمرنگه 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
اون خط تبخیره..۲ روز دیگه با مدیکور بزن

مدیکور چیه ؟

خط تبخیر چیه

آره مثبت 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
اگ هاله داره زیر ۵ دیقه مثبته مبارکه فردام محض اطمینان بزن

امشب شوهرم هست میخوام بهش بگم ‌ دیگه از فردا نیست تا شنبه شب برمیگرده خونه 

اخر شب تر نمیشه بزنم ؟

آره مثبت 

واسه شما اتفاق افتاده اینجوری؟

همون لحظه انداخته

اره همون لحظه . همراه ب خط c

همون لحظه انداخته

پس مثبته

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
پس مثبته

وایییی خدایا شکرت . 

حالا یکی دیگه گفتم یه ساعت دیگه بزنم خیالم راحت بشه