2777
2789
عنوان

بی بی چک حاله خیلی کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 25 پست
وایییی خدایا شکرت .  حالا یکی دیگه گفتم یه ساعت دیگه بزنم خیالم راحت بشه

بزار فردا صب بزن به امید خدا که مثبته

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
بزار فردا صب بزن به امید خدا که مثبته

انشالله انشالله

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بزن ایشالا ک جوابه

انشالله . یعنی باز حاله انداخت مثبته ؟

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
مثبتع ۹۰ درصد عشقم فردا صبح بزن بعد اگ همینطور بود آز بده  منو می‌شناسی ک کاربر @mfawt &nbs ...

فاطمه تویی؟

اره نازم  خیلی خوشحالم کردی  چرا بهم خبر ندادی اخع

اخه خودمم شک دارم . 

یکی دیگه بی بی چک گرفتم صب بزنم .

بزار صب بزنم 😍 با خبرای خوش بیام 

تگ کنیااااا انشاالله ک با بی بی مثبتت ب وجد بیاااام

انشالله انشالله خواهر