2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

283 بازدید | 9 پست

سلام بچه های عزیز یکی از نزدیکان من دارند جدا میشن و به هزار و یک دلیل که به قول خودش براش منطقیه و ۱۰ سال خونش تو شیشه بود؟ امروز گفته بپرس ببین کسی ازدواج دوم داشته چندسال بعد طلاقش چطوری بود؟

یه بچه داره این قشنگ خانم.

۳۰ ساله اش میشه.

فک کنم من دخالت نکردم بچه را جای حق و حقوقش برمیداره.

هر کسی هر چی دوست داره و هر راهنمایی دارید بکنید ایشون امشب پیش من هستند. متشکرم از محبتتان

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نمیدونم چی بگم اون خانم از ازدواج اولش چه خیری دیده که تو ازدواج دومش ببینه ؟ همش فکر میکنید ازدواج گل و بلبله

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

عزیزم من سال ۹۷طلاق گرفتم از کلیه حق و حقوقم گذشتم حتی جهازم بخاطر اینکه سیاهه نداشتم 

حتی لباسم ورنداشتم 

و بعد از ۴سال ازدواج مجدد کردم

و اینکه بچه امم رو هم بهم ندادن

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

واقعا نمیدونم چی بگم اون خانم از ازدواج اولش چه خیری دیده که تو ازدواج دومش ببینه ؟ همش فکر میکنید ا ...

سلام

باور کن ازدواج دوم اشتباهه محضه

ب نظر من هر کی عقل داشته باشه دیگه

ازدواج نمیکنه

والا

سلام باور کن ازدواج دوم اشتباهه محضه ب نظر من هر کی عقل داشته باشه دیگه ازدواج نمیکنه والا

آفرین ازدواج اول خریته ازدواج دوم خریت رو خریته 

انقدر بدم میاد از آدمایی که همیشه خودشونو محتاج مرد میدونن بابا خوب خودتون که چولاغ نیستن برید سرکار زندگیتونو بچرخونید 

خیلی بهتره تا اینکه بخاطر یک لقمه نون هروز جونتون بیاد سر لبتون 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
آفرین ازدواج اول خریته ازدواج دوم خریت رو خریته  انقدر بدم میاد از آدمایی که همیشه خودشونو محت ...

دقیقاااااا👌👌👌

زن اگر مستقل باشه چ نیازی داره ب شوهر آخه

شاید باورت نشه   چند روز پیش خانومی تاپیک

زده بود یک فرزند دارم دقیق یادم نیست   ۷

۸ ساله... شوهرش فوت کرده بود

با ی آقایی آشنا شده بود ....باورت نمیشه

میگفت  هم خونه دارم   هم ماشین   کارمند

بود

میگفت  اون آقا  ازیشون پول میخواد  و میگیره

😯😡🤦🏻‍♀️  کاربرا گفتن  خانم  وقتی  خودت 

موقعیت مالی خوب داری    چرا میخواهی

ازدواج کنی اخه؟؟؟؟؟؟؟؟

مخصوصا این ک اون طرف از شما پول هم

میخواد

دیگه  وا مصیبتا هست

دقیقاااااا👌👌👌 زن اگر مستقل باشه چ نیازی داره ب شوهر آخه شاید باورت نشه   چند روز پیش خا ...

خدا براش بخیر کنه متاسفم برا این خونوما اینا خودشون میخوان همش داد و هوراه یک مرد بالا سرشون باشه