2777
2789
عنوان

چه اورده ای مارکو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سوال ۱ بله سوال۲ برای اینکه با خودشون حرف بزنید و جویا بشید که چه ترس هایی داره و دلایلش برای ...

سلام عزیزدلم خوبی 

ابجی من چن روز پیش با شما حرف یدم حستون عالیه

ابجی چن سوال دارم 

خواهش میکنم جواب بدین 

حستون راجب شخص مدنظرم چیه؟ امروز وقتی منو دید شناخت ؟؟ حسش چی بودء؟؟

میدونه بهش علاقه دارم؟؟ 

کسی از تو محیط کارش همکاراش از علاقه ما خبر دارن؟؟؟

@ممدقلی_مومو  

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
سلام عزیزدلم خوبی  ابجی من چن روز پیش با شما حرف یدم حستون عالیه ابجی چن سوال دارم  خوا ...

@ممدقلی_مومو‍  ابجی عزیزدلم لطفا اگه پیامو میبینی خواهش میکنم جواب بده عزیزدلم

سلام عزیزدلم خوبی  ابجی من چن روز پیش با شما حرف یدم حستون عالیه ابجی چن سوال دارم  خوا ...

شخص مدنظرتون حسش نسبت به شما کاهش پیدا کرده و وقتی شمارو دید شوکه شده و توقع نداشت شما رو ببینه

نه نمیدونه فقط تردید داره.یکیشون مشکوکه

شخص مدنظرتون حسش نسبت به شما کاهش پیدا کرده و وقتی شمارو دید شوکه شده و توقع نداشت شما رو ببینه نه ...

ابجی مرسی ک گفتی میشه بگی چرا کاهش پیدا کرده حسش؟؟ 

همینی که تو ذهنمه به علاقمون مشکوکه؟؟ یه اقایی تو ذهنمه همکارشه همینی هست که مشکوکع؟؟

شخص مدنظرتون حسش نسبت به شما کاهش پیدا کرده و وقتی شمارو دید شوکه شده و توقع نداشت شما رو ببینه نه ...

شخص مد نظر من دوسم داره؟؟

خودم برم جلو پی بدم بهش؟؟

۱۴۰۲/۲/۲ Thank God❣