2777
2789
عنوان

تبریک گفتن به کارمندان بانک

411 بازدید | 25 پست

یه سلامی می کنم به کارمندان بانکی که ۱۱ بار وام گرفتن خدا قوت پهلوان دمت گرم پهلوان نان پدر شیر مادر حلال 

چطوری وام گرفتن من وام ازدواج داشتم ندادن مجبور شدم سند خانه بزارم تا وام ۳۰ میلیونی بگیرم چطور ۱۱ بار وام گرفتی ؟

بخداکه ازیازده باربیشترمیگیرن وام بدون بهره کیفشومیبرن لنتی ها

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیفش رو ببره به ما هم بدن 

نمیدن

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 
بخداکه ازیازده باربیشترمیگیرن وام بدون بهره کیفشومیبرن لنتی ها

بابا چرا اینجوری میگیدد؟؟؟ بازم اون بالایی ها خوردن پاچه ما بدبخت هارو گرفتین ؟؟؟ 

به خدا قسم به مقدسات قسم وام بدون بهره نمیدننننننن 

بابا اون بالایی ها میخورن

چرا وقتی یه مهندس پروازش از تبریز به جنوب رایگانه و خونه ۵۰ میلیاردی داره چیزی گفته نمیشه؟؟؟؟ 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
آره بخدا همسایه ما کارمند بانک وضع مالیش عالی 

وضع مالی خوبی داریم شکر خدا 

ولی از این طرف هم نگاه کنید 

وضع مالی کارمند های برق و نفت و آب و ....... بده؟؟؟؟ 

چرا وقتی بالاسری ها میخورن پاچه ما بدبخت هارو میگیرید ؟؟؟ 

مشکل این ملت اینه که دست میزارن رو ضعیف و اونو نشونه میگیرین نه اون اصل کاری رو 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
حسم بهم می گه کسانی که بانک کار می کنن انسان هستن به جز کارمندهای بانک همگی دزد هستن 

هیچ وقت این حرفت رو حلال نمی‌کنم

اون دنیا باید جواب بدی 

چرا میگی همهههههه.... همه.......... 

متاسفانه نمیتونم بعضی چیزا رو بگم 

ولی اینو بدون من حلالت نمیکنم 

درباره اونم میگم 😄

خب بگین

آدم می‌ره بیرون میگه کارمند بانک هستم مردم دوست دارن با چاقو تیکه تیکه کننن

یعنی چی؟؟؟ 

وضع مالی خوبی داریم شکر خدا  ولی از این طرف هم نگاه کنید  وضع مالی کارمند های برق و نفت ...

من منظورم این بود وام زیاد میگیرن خدا بیشتربهتون بده 

من چیکار دارم خدا کنه همه مردم داشته باشن 

خدایا شکرت🙏🙏🙏
هیچ وقت این حرفت رو حلال نمی‌کنم اون دنیا باید جواب بدی  چرا میگی همهههههه.... همه..........& ...

۳ ماه دویدم از بانک وام بگیرم وام ۳۰ میلیونی اونم پدرم بازنشسته که من یه وام ازدواج گرفتم فیش حقوق و..... آخرش بعد ۳ ماه گفت نمیدیم چون وام داری مجبور شدم سند خانه بزارم خانه ۲ میلیاردی برای وام ۳۰ میلیونی که ۴۰ میلیون سود داره چطوری شد ؟؟؟؟؟

حالا حلال نکردی هم اشکالی نداره من حسم رو گفتم 

من منظورم این بود وام زیاد میگیرن خدا بیشتربهتون بده  من چیکار دارم خدا کنه همه مردم داشته باش ...

عزیزم من منظوری نداشتم و شمارو نگفتم

متاسفانه بعضی حرف ها رو به نا حق بهمون میگن که به خدا تحمل شنیدنش رو نداریم 

اون بالایی ها میخورن حرفش رو ما می‌شنویم

شرمنده اگه بد حرف زدم 🥲💔