2777
2789
عنوان

تبریک گفتن به کارمندان بانک

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 25 پست
خب بگین آدم می‌ره بیرون میگه کارمند بانک هستم مردم دوست دارن با چاقو تیکه تیکه کننن یعنی چی؟؟؟&nbs ...

نه همشون بد نیستن  من بانک پاسارگاد شعبه فتح رو دوست دارم سریع کار می کنن خوبه 

عزیزم من منظوری نداشتم و شمارو نگفتم متاسفانه بعضی حرف ها رو به نا حق بهمون میگن که به خدا تحمل شنی ...

نه بابا شماهم  حق داری ناراحت میشی  

بیخیال بابا نوش جانت خداروشکر کن هرکس هرچی میگه از حسادت میگه بگو میتونیم میخوریم شماهم میتونی بخور 

به این چیزا فکر نکن 

خدایا شکرت🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ ماه دویدم از بانک وام بگیرم وام ۳۰ میلیونی اونم پدرم بازنشسته که من یه وام ازدواج گرفتم فیش حقوق و ...

عزیزم اینا هیچ‌ کدوم تقصیر کارمند بانک نیست 

به والله قسم اون بالایی ها هر روز یه چیزی میگن باید هم کارمند بانک اجراش کنه 

چرا متوجه نمی‌شید کارمند بانک همه کاره نیست

تا کی باید نفهمید که سقف وام و... دست کارمند بانک نیست 

درسته کسی نمیگه حق با شما نیست

بالآخره ما هم تو این مملکت زندگی میکنیم 

حالا چه حستون رو بگید چه نگید حرفتون بد بود 

همه کارمند های بانک دزد نیستن!! 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
نه بابا شماهم  حق داری ناراحت میشی   بیخیال بابا نوش جانت خداروشکر کن هرکس هرچی میگه ...

ممنون عزیزم

کاش همه مثل شما فکر کنن

کاش همه بفهمن که وام ندادن دست کارمند بدبخت نیست 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
نه همشون بد نیستن  من بانک پاسارگاد شعبه فتح رو دوست دارم سریع کار می کنن خوبه

خدارووو شکر

خدا بهشون سلامتی بده 

اسی شرمنده اگه بد حرف زدم 

ولی خواستم مردم هم یه چیزایی بفهمن

به خدا تو این یک هفته دوست دارن ماهارو تیکه تیکه کننن 😐💔

عزیزم اینا هیچ‌ کدوم تقصیر کارمند بانک نیست  به والله قسم اون بالایی ها هر روز یه چیزی میگن با ...

نه منظوم این نیست که کارمند بانک دزده منظورم این هستش که هرکسی کارمند نیست اعتماد نمی کنن من کارمند بانک نیستم بهم اعتماد نمی کنن هر جور مدرکی بدم بازم قبول نمی کنن 

کارمند بانک کجا دوزد بود بد بخت ولی منو خیلی اذیت کردن 😑

قبول کن الا می‌شنویم ۱۱ تا وام گرفته یه نفر بعد من نمی توانم ۲ تا بگیرم که مبلغ ۳۰ میلیون اصلا قابل قبول نیست هیچ کسی نیست جواب بده 

ممنون عزیزم کاش همه مثل شما فکر کنن کاش همه بفهمن که وام ندادن دست کارمند بدبخت نیست 

مشکل شما نیستی مشکل یه عده بی شرفن که مردم بدبخت کردن خدا همه مردم نجات بده 

من دوست داخل اداره مالیات میگه بخدا من ماهی ۱۰ میلیون میگیرم ولی هر کس میاد براش مالیات میزنن. من فوش میده انگار من زدم براش قسم میخور سیستم میزنه مالیات بنده خدا اونم خیلی ناراحت بود

خدایا شکرت🙏🙏🙏