2777
2789
چقد خوب ما شا الله بهت چطور اینجوری؟بهمون یاد بده

شوهرم خیلی تو فکر فرو میره و ناراحته شرایطه ولی من همش بهش میگم ول کن بابا حرص بخوریم پولمون بیشتر میشه خداروشکر تنمون سالمه بقیشم خدا بزرگه ..خودم خیاطی بلدم لباس میدوزم واسه خودمو بچه هام با این جور چیزا حالم خوب میشه البته قبلا خیلی از شوهرم انتظار داشتمو و ناراحت بودم ک چرا نمیتون فلان چیزو داشته باشم ولی رها کردم میرم تو آینه خودمو نگاه میکنم قربون صدقه خودم میرم خلاصه خواهر الکی دلخوشم ..راه خوبیه کمتر حرص میخورم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از گرونی و اقتصادم به ستوه اومدم هر روز دو دوتا چهارتا کردن 

این مورد برا اکثرمون هست متاسفانه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
شوهرم خیلی تو فکر فرو میره و ناراحته شرایطه ولی من همش بهش میگم ول کن بابا حرص بخوریم پولمون بیشتر م ...

لبخند اومد رولبام از اونجایی که میری جلو آینه قربون صدقه خودت میری🤣🤣

لبخند اومد رولبام از اونجایی که میری جلو آینه قربون صدقه خودت میری🤣🤣

بخدااااا😂😂تازه ایقد قیافمو‌دوس دارم هیچی نمیزنم فقط ی کوچولو تینت صورتی رنگ لب و کمی هم رو لپام ایقد جیگر میشم البته از نظر خودم 🤣ولی خب بعضی روزا هم تو آینه نگاه مبکنم میگم ایییش چه زشت شدم 

بخدااااا😂😂تازه ایقد قیافمو‌دوس دارم هیچی نمیزنم فقط ی کوچولو تینت صورتی رنگ لب و کمی هم رو لپام ای ...

عاشقت شدم‌چاقالووو🤣🤣🤣برم یکی جلو آینه ببینم میتونم قربون صدقه خودم برم

عاشقت شدم‌چاقالووو🤣🤣🤣برم یکی جلو آینه ببینم میتونم قربون صدقه خودم برم

اره اره برو بخدا من از وقتی خودمو دوس دارم خیلی اعتماد بنفسم بالا رفته و خیلی چیزا برام بی اهمیت شدن ..البته من لاغرم اسمم غلط اندازه😂😂

دیگه بدتر  وقتی فکر میکنم همه از گرونی داریم غرق میشیم حالم بدتر میشه انگیزه به زندگیم از بین ...

کاش زمان خیلی قدیم بدنیا میومدم اونجوری فقیری معنا نداشت و فقط زندگی و حفظ بقا مهم بود/:

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤