2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش چیزایی و که آرزو داریم همون موقع اتفاق بیفتن که ذوقشون و داریم

هعی

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

خدا صبرت بده🖤

بعدش ازدواج کردم ولی زندگیم اونجوری ک میخوام نیس 

خداروشکر وضع مالیمون خوبه ولی زندگی کردن با کسی ک از ته دل ادم دوسش داره یچیز دیگه اس 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
تصادف کرد 

خدا بهت صبر بده عذر میخام بابت این حرفم ولی منو عشقم بعد۶سال بخاطر گرونی نتونستیم به هم برسیم و بعدش خانوادش لج افتادن و جدامون کردن الان من اگه اونو ببینم یا بدونم عروسیشه با یکی دیگه چه حالی میشم بنظرت؟و بلعکس اون هم نمیتونه منو کنار یکی دیگ ببینه :)من آرزومه یا من بمیرم یا اون:)

الهی😭 چرا؟یعنی همسرت خسیس هست نمیگیره یا کلا درامدتون کمه میخوای مراعات کنی؟بچه داری اونارو تو ال ...

عزیزم ناراحت نشو بخدا روزی هزاران بار خداروشکر میکنم دخترم سالمه همه چی براش مهیاس....خوراک پوشاک....

اره بچه دارم اگر به خودم برسم نمیتونم به بچه برسم تامینش کنم    

نه شوهرم بیچاره خسیس نیس مدیریت مخارج با منه .....

مراعات بچه و آینده شو میکنم 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
خدا بهت صبر بده عذر میخام بابت این حرفم ولی منو عشقم بعد۶سال بخاطر گرونی نتونستیم به هم برسیم و بعدش ...

ادم جیگرش کباب میشه

منم عشقم دانشجوی پزشکیه و فعلا هیچ پولی از خودش نداره واسه همین خونوادش نمیذارن ازدواج کنیم چون اون پولی نداره، سه سال مونده درسش تموم شده ولی من یه ماه دیگه میرم شهر خودم، حالا تجسم اینکه سه سال دیگه بگذره و پول بیاد دستش بخاد با یکی دیگه ازدواج کنه نابودم میکنه

میگم کاش بمیرم نبینم اون روز رو

خدا بهت صبر بده عذر میخام بابت این حرفم ولی منو عشقم بعد۶سال بخاطر گرونی نتونستیم به هم برسیم و بعدش ...

امیدوارم هیییچ وق تجربه نکنی روزی ک خبر عروسیش بهت برسه دوست صمیمیم اینو تجربه کرد و من کنارش بودم بی نهایت داغون بود

ولی از ی نظر اره اگ زنده بود و از هم جدا میشدیم ب اجبار و خبر عروسیش بهم میرسید دق میکردم 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
حسرت دستای عشقم ک رف زیر خاک و نصیب هم نشدیم

وای خدا بمیرم برا دلت😭

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
عزیزم ناراحت نشو بخدا روزی هزاران بار خداروشکر میکنم دخترم سالمه همه چی براش مهیاس....خوراک پوشاک... ...

پس شما خانوم ومادر خیلی خوبی هستی😘

ولی اینقدم دیگه از خودت نگذر البته خب اختیار زندگی شما دست خودته صلاح زندگیتونو بهتر میدونی

اما اینو به نظرم باید بروز داد به بچه نشون داد که الویت زندگی خودتونی 

به خودت ارزش و اهمیت میدی و ...

ولی در این صورت تو ذهنش اینه که مادر اونیه که همیشه از خود گذشته س

برا همه چی بابامو منو تو اولویت میذاره از غذا لباس وقت ارایش و.....از خودش میزنه

و این بره تو ذهنش چهارروز دیگه که ازدواج کنه میشه اون خانومی که همه چی تو دلشه و از خودش میزنه برا بقیه

من خودم مامانم اینجور بود

والان یجورایی چنین چیزی رو دارم تجریه میکنم😔

عزیزم ناراحت نشو بخدا روزی هزاران بار خداروشکر میکنم دخترم سالمه همه چی براش مهیاس....خوراک پوشاک... ...

عزیزم الان مانتوهای تابستونی با رنج ٢٠٠ تا ٣٠٠ پر شده یه کم اگه شد از چیزای دیگ بزن یکی بگیر من خودم عید چون مانتوها رو یه تومن بود فقط یکی گرفتم ولی الان واقعا قیمتا مناسب شده