الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ی خونه که مثل بقیه وسیله هامو از روز اول بچینم بی دقدقه خداخانواده شوهرمو لعنت کنه که باعث بان ی تما ...
خانواده همسر منم تا دوسال اول زندگیم بدبختم کردن تا اینکه شوهرم ب عقل اومد و از خانواده اش دور کرد زندگیمونو الان بدون دخالت اونا داریم زندگیمونو میچرخونیم و هردوتامون ارامش داریم
زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
ارزوم بی پول بابام بود آرزوم این بود که کاش بابام سالم بود این وضعمون نبود ن خودم ن داداشم خد ...
خودمم حالم بده که الان بیدارم ولی اینم میدونم اگه قرار بود همچی به راحتی بدست بیاد هیشکی یاد خدانمی افتاد بعضی از راها یجوری بسته میشه که همه تلاشامون بی نتیجه میمونه تا وقتی که تو یک ثانیه یه معجزه ای اتفاق بیوفته هممون مشکل داریم همه اومدیم امتحان بشیم این دنیا همیشگی نیست هر چیزی هم داشته باشیم یروز از دست میدیم:)
💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر