2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزوم بی پول بابام بود 

آرزوم این بود که کاش بابام سالم بود این وضعمون نبود ن خودم ن داداشم خدا لعنت کنه باعث و بانیش 

آرزوم بود حداقل ازدواجم خوب بود که اونم بدبخت شدم

خدایا شکرت🙏🙏🙏
با امضات گریه کردم کاش واقعا همین باشه

ان شاالله بهترین نصیب دل مهربونتون بشه عزیزم

ان شالله خنده ات از ته دل باشه

گریه ات از سر شوق♥♥

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم🖤

ی خونه که مثل بقیه وسیله هامو از روز اول بچینم بی دقدقه خداخانواده شوهرمو لعنت کنه که باعث بان ی تما ...

خانواده همسر منم تا دوسال اول زندگیم بدبختم کردن تا اینکه شوهرم ب عقل اومد و از خانواده اش دور کرد زندگیمونو الان بدون دخالت اونا داریم زندگیمونو میچرخونیم و هردوتامون ارامش داریم 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
ارزوم بی پول بابام بود  آرزوم این بود که کاش بابام سالم بود این وضعمون نبود ن خودم ن داداشم خد ...

خودمم حالم بده که الان بیدارم ولی اینم میدونم اگه قرار بود همچی به راحتی بدست بیاد هیشکی یاد خدانمی افتاد بعضی از راها یجوری بسته میشه که همه تلاشامون بی نتیجه میمونه تا وقتی که تو یک ثانیه یه معجزه ای اتفاق بیوفته هممون مشکل داریم همه اومدیم امتحان بشیم این دنیا همیشگی نیست هر چیزی هم داشته باشیم یروز از دست میدیم:)

هعی

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

خدایی راست میگی یعنی پنج ساله مانتو نخویدی متاهلی

اره 😁🤦‍♀️دلیلی نداره دروغ بگم

بله متاهلم

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

زیارت خونه خدا 

آرزومه💔

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌