2777
2789

شوهر بی مسئولیت و خسیس و نفهمی دارم تو هر دعوایی میگه ان شالله سرطان بگیری،وسواس فکری گرفتم دائما میگم کاش بچه هام بزرگ که شدن دستشون به دهنشون برسه محتاج این نشن،میگم ۲۰سال دیگه که شد ۵۰سالم کی تکیه گاهم میشه😔کاش به حرف بابام گوش میکردم گفت این الان بهت اهمیت نمیده زمان پیری دستتو میگیره؟بیا از الان طلاق بگیر تمومش کن به خاطر پسرم نتونستم الان حسرت میخورم کاش به حرفش گوش میدادم😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم😔

سنم گذشت یه بچه دیگه هم اوردم بدبخت کردم کلش ۲۰سالگی به حرفش گوش میکردم روز به روز شرایطم بدتر میشه دیگه کلا بچه ها رو هم انداخته رو من گشتنشم تنهاییه میگه با شما آسترس میگیرم

سنم گذشت یه بچه دیگه هم اوردم بدبخت کردم کلش ۲۰سالگی به حرفش گوش میکردم روز به روز شرایطم بدتر میشه ...

ان شاءالله مشکلت حل بشه عزیزم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹