2777
2789

اول اینکه بگم این اکانت جدید به دست من اومده 

من پدرم ظلم می‌کنه آرامش میگیره با پول تهدید می‌کنه دچار مشکل روحی هم هست فکر میکنم مواد هم مصرف می‌کنه (تمام اقدامات لازم شکایت و.. انجام دادیم نشد چون پشتوانه نداریم)من آرزوم داروساز شدن هست اما سال کنکور دقیقا این مشکلات اتفاق افتاد اینقدر جو خونه بده که نمیتونم درس بخونم چون روحیم خراب شده دارو مصرف میکنم (پیشنهاد کتابخونه و... همه امتحان کردم نشد)

تصمیم گرفتم یکسال بکوب کار کنم حضوری مجازی  تا مادرم برادرم ببرم از این خونه و ی خونه بگیریم که بعدش با آرامش درسم برای کنکور بخونم می‌خوام برای پزشک شدن آرامش خودم مادرم سخت تلاش کنم کار کنم با اینکه حال روحیم بده اضطراب افسردگی دارم من مجبورم بجنگم ب ای رسیدن 

توصیه و نظری دارید بهم بدید؟؟ حالم خیلی بده ناراحتم و پر از احساس ناامنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط خونه خیلی بده روحیه من خراب شده هر وقت درس خواندم پدرم دوباره باعث شده حالم بد بشه ب من میگن م ...

اخ. نمیشه بری خوابگاه؟ ی جایی. خونه مادربزرگی چیزی. درکت میکنم انشاالله حالت خیلی زود خوب بشه و ب این هدفت برسی

افرین  به  پشتکارت.   منم  مثل تو  یا حتی بدتر  از تو  بودم  و   باعث شد  درسمو  ادامه  ندم  ول کنم  الان  مثل  چی  پشیمونم  چون نه کار  گیرم  میاد  نه دیگ  سنم  حوصلم  نیکشه  بخونم.   اصلااا   کم  نیار  و  با تمام  نیرو  ادامه بده  که  اینده  برات  بهترین  ها  پیش میاد

😔

شرایط خونه خیلی بده روحیه من خراب شده هر وقت درس خواندم پدرم دوباره باعث شده حالم بد بشه ب من میگن م ...

منم دقیقن پدرم با چاقو میومد بالاسرمون

من مادرم جدا شد

خیلی خیلی خیلی عذاب کشیدم

میدونم چی میگی

ولی با این هزینه ها چقد باید کار کنی اخه تا فقط پول پیش جور کنی؟

حالل وسیله و خورد و خوراک هیچی

اگه پشتوانه ای دارین یا مادرت طلا یا پس اندازی داره استفاده کنید و خودتونو نجات بدید

وگرنه واقعا هیچ چاره ای نیست.احساس خفگی میکنه ادم

من با تمام وجود درکت میکنم

خودمم الان دامپزشکم 💗

منم دقیقن پدرم با چاقو میومد بالاسرمون من مادرم جدا شد خیلی خیلی خیلی عذاب کشیدم میدونم چی میگی ...

خیلی احساس بدی دارم انگار دارم خفه میشم کسی نیست کمکم کنه 

حتما از ۱۲۳ مشاوره بگیر شماره تلفنش همینه ۱۲۳ اورژانس اجتماعی و اگه جواب نداد بزرگتر فامیل که روی بابا نفوذ داشته باشه وکار کردن روی سیاست مامان، قبلش مطمین شو اعتیادی در کار نیست