2777
2789

دوسالو چهارماهشه یه مدته هم واسه خواب ظهر اذیت میکنه تا خوابش ببره شب هم تا خوابش ببره میشه دونیم یا سه فرداش هم تا ظهرخوابه.مامانم میگه عصرا نزاربخوابه اینم چندبارامتحان کردم حتی بشه ساعت ۱۰ شب چرت خودش میزنه دوباره بیدار میشه اوضاع داریم.خیلی عصبیم دیگه یکی دیگم دارم دیگه مخم نمیکشه.نمیدونم چرا اینجور شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دخترم دوسال و یک ماهشه. 

الان که بیداره شرایط خونتون چجوریه میشه توضیح بدی؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

کاش بچه م بود و نمیخوابید

اینقده دلتنگشم و گریه کردم

چشمام داره کور میشه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

وای من آرزوی ۴ ساعت خواب مداوم دارم باز خوبه تا ظهر میخوابه البته پسر من تقریبا ۸ ماهشه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
پسرمنم همینه سه سالشه شبا دیر مبخوابه پایینیا سوراخمون کردن بچتو زود بخوابون خوچیکار کنم‌نمیخوابه ظه ...

حالا دختر من اینجوری نبود نمیدونم چرا اینجور شده

منم دخترم دوسال و یک ماهشه.  الان که بیداره شرایط خونتون چجوریه میشه توضیح بدی؟

با اینکه یکی دیگم دارم اون ۹ماهشه ولی ساکته عادتشون هم دادم تو یه اتاق بخوابن پیش خودم.خونه ساکته که.قبلا از بیرون که میومدم دختر دیگه نهایت ۱۲ بی هوش میشد ولی الان پارک میبرم هرچی هم خسته بشه بازم تا بخوابه یا دو هس یا سه کمتر از یکو نیم نشده.میشه از دندونش باشه؟اخه قبلا دندونش که بود برا خواب اذیت میکرد