2777
2789

هوای بغلش

خنده هاش

لحن حرف زدنش

صداش

نگاش

دستاش

بوش

همه چیش

برام دعا کنین

لطفا دلیل نپرسین چرا نیستو کجاست و چیه 

دوباره بازگو کردنش خیلی ناراحتم میکنه

فقط لطفا واسم دعا کنین دستم جایی بند نیس

کاش ببینم روزیو که معجزه شده واسم و از هیجان و ذوق  زیاد خودمو گم کردمو نمیدونم چیکار کنم :)

خواهشاااا برام دعا کنید

بد هواشو کردم

خیلی بد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منیکه الان بعد ۲هفته کاتمون زخمم تازس داره بم پیام میده مجبورم بخاطر خیلی چیزا ازش بگذرم و سرد باش حرف بزنم چی بگم؟

درکت میکنم امیدوارم خدا به دلت ارامش سرازیر کنه 

من خودم دارم میپوکم:))))💔

🙂چقدر مثل همیم 

یاد خیابونایی که باهم بودیم یاد وقتایی که میومد دنبالم بیاد اولین قرارایی که دستامون میلرزید و سرد بود خجالت میکشیدیم حرف بزنیم یاد دعواهایی که با دوستت دارم حل میشد بخیر 🙂منم تنها ارزوم شده داشتنش :)امیدم و از دست ندادم به امید اینکه بزارن مال هم شیم:)

یاد خیابونایی که باهم بودیم یاد وقتایی که میومد دنبالم بیاد اولین قرارایی که دستامون میلرزید و سرد ب ...

امیدوارم...

بخدا با بغض و قلب شکسته از خدا میخوام بهم برسین🥲

کاش تو این دنیای لعنتی رسیدن ادما بهمدیگه دست خودشون بود.‌‌