2777
2789
عنوان

ختم و دعا مجرب برای خونه دار شدن

1095 بازدید | 17 پست

سلام بچها ناشکری نشه خونمون زیرزمینه جا کمه وسایلامو همه رو چپوندم تو اتاق 

چه ذکری و سوره و چله ای بخونم زودتر نجات پیدا کنم از اینجا😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادی از تح دل با خدا بعد نماز حرف بزن

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

چله ایت الله حق شناس هم خیلی خوبه برا حاجت

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
من شفای بچمو از این چله گرفتم معجزه میکنه این چله

خدا رو شکر خوب شدن 

بچتون چه مشکلی داشتن 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من شفای بچمو از این چله گرفتم معجزه میکنه این چله

منم میخوام برا شفا بخونمش  

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
منم میخوام برا شفا بخونمش    

ایشالا حاجت بگیری عزیزدلم 

بچمو دکترا جواب کرده بودن وگفتن عملش نمیکنن چون امکان زنده موندنش ۱۰درصده از۶ماهگی فهمیدیم مریضه همه جا بهترین دکترا بردیمش همین گفتن وازهمه جا ناامید بودم امام حسین بواسطه چله ایت الله حق شناس جون بچمو نجات داد یه نفربهم پیشنهادداد این چله زوانجام بدم متاسفانه چون زیاد مذهبی نیستیم نمیتونستم شرایطش رو بجا بیارم تا یه نفر بهم معرفی شد که خانوم مومن ومستجاب الدعوه ای هستش ایشون این چله رو بجای من انجام دادن بعد چندروز ازچله گذشته بود که یه شب خواب دیدم بچم از رو تخت بیدارشد وآب خورد گفت سلام برحسین بچه من هنوز بلدنیست کامل حرف بزنه اما توخوابم اینطور گفت چندوقت گذشت که یه دکتزگفت عملش میکنه اما با مسئولیت خودمون وتضمین نمیکنه ما سپردیم امام حسین گفتیم عمل کنه که خداروشکز بچم صحیح وسالمه الان خدا هیچکسو بیمار نکنه که بدترین درده هیچ چیز بهتر سلامتی نیست

چله حق شناس چجوریه؟

شرط اصلیش ترک گناه 

حجاب رعایت کنی کامل 

نمازاول وقت

اهنگ گوش ندی 

بانامحرم حرف نزنی 

غیبت نکنی ونشنوی 

روز چهارشنبه شروع کنی بین طلوع وغروب بخونی کسی غیرخانودت ندونن چله داری بینش باکسی حرف نزنی

اول ۱۰۰الله اکبرمیگی لعن وسلام  زیارت عاشورا میخونی 

بعد شروع میکتی خوندن زیارت عاشورا بع لعن وسلام رسیدی نمیگی ۲رکعت نماز میخونی به نیت امام حسین بعد۱۰۰الله اکبروبعد زیارت عاشورا رو باصدلعن وسلام میخونی وبعد۲رکعت نماز نیت امام حسین وحاجتتو میگی توی این چله نیت اصلی سلامتی وظهورامام زمان هرروزم برای سلامتیشون صدقه میدی