2777
2789
عنوان

تفاوتشون چیه؟؟؟؟

14 بازدید | 27 پست
من فرق آبریزش و ترشح و توی ماه آخربارداری نفهمیدم میشه تفاوت و شکل و شباهتشونو بگید بدونم!که اگه آبریزش پیدا کردم بفهمم؟؟؟؟ وسطا هفته 38 ام
یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن ابریزش عین ابه اماترشح چسبناکه ولی خیلیامتوجه نمیشن و متاسفانه بچشون ازبین میره دکترمن میگف ی دسمال کاغذی بدون تاکردن بذار رولباس زیرت اگ تاشب خیس شدینی ابریزشه
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...
عسل کجارفتی؟
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...
بچه ها امکانش هس ک خود به خود کیسه اب پاره یاسوراخ بشه؟
دکترم میگفت آبریزش قشنگ مثل اب شیر که خیلییئیییییییی کم بازه میاد رد از خودش نمیزاره روی لباس زیر اگه بزاری خشک بشه قشنگ آب هستش لباس زیر خیس میکنه اما ترشح یه ذره کیفیتش غلیظتره
💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
آخه من لباس زیر نمیپوشم چون عفونت ادرار دارم خارش میگیرم! اما وقتی ازخواب پامیشم یه لحظه خیس میشم!اما رنگش سفیده اما رو دسمال زرده!بچم تکوناش خوبه خداروشکر! سلام مینا جان
یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم